anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

İranlı sanatçı Mohsen Namjoo, aralıkta Türkiye'de beş şehirde konser verecek

Mohsen Namjoo, aralık ayında orkestrasıyla Türkiye'ye gelecek. Sanatçı, İstanbul, Bursa, Ankara, Konya ve Van'da dinleyicileriyle buluşacak.
 Tarih: 12-09-2022 02:35:23
İranlı sanatçı Mohsen Namjoo, aralıkta Türkiye'de beş şehirde konser verecek

New York Times tarafından "İran'ın Bob Dylan'ı" olarak adlandırılan İranlı sanatçı Mohsen Namjoo, 5 konserlik turne için aralık ayında Türkiye'ye gelecek. Acem-blues türünün kurucusu gösterilen sanatçı, ilk olarak 2 Aralık'ta İstanbul Volkswagen Arena'da sahne alacak.

Gazete Duvar'da yer alan habere  göre, Rock ve cazı geleneksel İran müziği ile harmanlayan Namjoo, daha sonra 3 Aralık Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 7 Aralık Ankara Congresium'da, 8 Aralık Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde ve son olarak 10 Aralık'ta Van Nur Tatar Spor Salonu'nda dinleyicileriyle buluşacak.

MOHSEN NAMJOO KİMDİR?
İran'da doğup, büyüyen ve şu anda New York'ta yaşayan sanatçı, Tahran Üniversitesi'nde Alireza Mashayekhi ve Azin Movahed gibi müzisyenler ve eğitimcilerden tiyatro ve müzik eğitimi aldı. Stanford Üniversitesi'nde müzik profesörü olarak da çalışmalarına devam eden Namjoo, şimdiye kadar 17 albüm çıkardı.

Bugüne kadar iki kitap da kaleme alan sanatçı, 2022-2023 döneminde 4 yeni albüm yayınlamayı planlıyor.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER MEDYA Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI