İsrail son saldırılarıyla Gazze Şeridi’ni yine kana buladı!

Yayınlama: 14.05.2025
Düzenleme: 14.05.2025 09:26
A+
A-

Uluslararası toplumun tepkilerine rağmen Gazze Şeridi’ndeki katliamlarını sürdüren İsrail ordusu, gece yarısından itibaren bölgeyi yine kana buladı.

Yerel yetkililerden edinilen bilgilere göre, Cibaliye Mülteci Kampı ile çevresinde bulunan sivillere ait ev ve çadırlara yönelik en az 4 saldırı gerçekleştirildi. Bu saldırılarda en az 45 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

HAN YUNUS’TA AYNI AİLEDEN 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Han Yunus şehrindeki bir çadıra düzenlenen dron saldırısında aynı aileden 4 kişinin yaşamını yitirdiği aktarıldı. Saldırılarda çok sayıda sivilin yaralandığı belirtilirken, ölü sayısının artabileceği ifade edildi.

FİLİSTİN’DEKİ CAN KAYBI 52 BİNİ AŞTI

İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki ateşkesi 18 Mart’ta tek taraflı olarak bozmasının ardından, İsrail ordusu bölgedeki katliamlarına yeniden hız kazandırmıştı. Filistin Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan son açıklamada, 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail saldırılarında ölenlerin sayısının 52 bin 908’e, yaralananların sayısının ise 119 bin 721’e ulaştığı bildirildi.

Kaynak:İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.