UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe, sahasında Almanya ekibi Stuttgart’ı konuk etti.
Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da tempolu bir oyun sergilerken, sarı lacivertliler 34. dakikada kazandığı penaltı ile öne geçti. Topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, kaleciyi ters köşeye yatırarak Fenerbahçe’yi 1-0 üstünlüğe taşıdı.
KARTLAR HAVADA UÇUŞTU
Mücadelenin ilk yarısında sertlik dozu zaman zaman artarken, hakem kartlarına sıkça başvurdu. Stuttgart’ta 21. dakikada Bilal El Khannouss, 32. dakikada ise Stiller sarı kart gördü. Fenerbahçe’de 27. dakikada Edson Alvarez sarı kartla cezalandırıldı. Bu kartlar, iki takımın da orta sahada yoğun bir mücadele verdiğinin göstergesi oldu.
İLK YARIDA SKOR AVANTAJI FENERBAHÇE'NİN
Fenerbahçe, ilk 45 dakikada oyunun kontrolünü elinde tutmayı başardı. Savunmada dikkatli bir performans sergileyen sarı lacivertliler, yakaladığı penaltı fırsatını değerlendirerek soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi. Taraftar desteğini arkasına alan temsilcimiz, ikinci yarıda farkı artırmak için sahada olacak.
Kaynak: Haber Merkezi