Moskova'ya 1 buçuk milyar dolarlık tema park

Moskova'da Guinness Rekorlar Kitabı'na girecek kadar iddialı olan Dream Island adı verilen tema park 29 Şubat 2020 tarihinde açıldı.
 Tarih: 28-02-2020 17:32:40
Moskova'ya 1 buçuk milyar dolarlık tema park

 

Dünyanın en büyük kapalı cam kafesi olan tema park Rusya ve diğer ülkelerde ilgi odağı oldu.  Moskova şehir merkezi yakınında bir adacık üzerine inşaa edilen park bir kasaba görüntüsü veriyor. 

Dört gezinti yeri ve merkezi bir sokağı bulunan tema park dört farklı şehrin mimarisini temsil ediyor. Barcelona, Roma, Londra ve Bevery Leves şehirlerinin mimarisini hatırlatan proje büyük ve gösterişli bir kalabalık ile kapılarını açtı. 

1 buçuk milyar dolara mal olan proje Türkiye merkezli Rönesans Holding tarafından inşaa edildi. Rönesans Holding'in inşaa ettiği tema park Rusya'nın, Avrupa'nın  hatta dünyanın en büyük tema parkı özelliğine sahip.

DÖRT MEVSİM HİZMETTE

Özel olarak tasarlanan Dream Island, tüm alanı cam çatı ile kaplı olduğundan ziyaretçiler kötü hava koşullarından etkilenmeden parkı gezebilecekler. Cam çatı ile kapalı olan park dört mevsim ziyaretçilerine hizmet verebilecek. 

Dream Island'ın dünyaca ünlü kahramanları ziyaretçilere eşsiz bir gezi imkanı sunuyor.

Parkın kahramanları arasında; Şirinler, Teenagal, Mutant Ninja Turtles, Hello Kity, Dinazorlar Ülkesinde Mowgli, Rüya Yarışı, Snow Queen Kalesi, Hotel Transylvania yer alıyor. 

Parkta ünlü kahramanların yanısıra bir kukla tiyatrosu ve dehşetli Sihirli Köy evi mevcut.

Dream Island'ın en önemli özelliklerinden biri de yüksek kaliteli malzeme kullanımı ve uluslarası güvenlik standartlarına uygun olarak tasarlanması. 

Aynı anda 20 bin ziyaretçiye hizmet verme kapasitesi olan park en son teknoloji en kaliteli malzeme en iyi hizmet sloganıyla iddialı bir açılışla hizmete başladı. 

Ziyaretçiler, biletleri parkın resmi web sitesinden temin edebilecek.

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI