anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Kardeş kurbanı Hasret toprağa verildi

ESKİŞEHİR’de tartıştığı kardeşi Emrah Tekin (19) tarafından bıçaklanarak öldürülen evli ve 1 çocuk annesi Hasret Yüksekkavas (32), gözyaşlarıyla toprağa verildi. Olay sırasında kendisini de yaralayan katil zanlısı Tekin, tedavisinin ardından tutuklandı.
 Tarih: 23-11-2020 14:46:00
Kardeş kurbanı Hasret toprağa verildi

 

Odunpazarı ilçesine bağlı Dede Mahallesi’nde oturan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Emrah Tekin, önceki gün bilinmeyen nedenle tartıştığı ablası Hasret Yüksekkavas’ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak, yaraladı. Yüksekkavas ambulansla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Otopsi işlemleri tamamlanan Hasret Yüksekkavas için Dede Mahallesi’ndeki Tiryakizade Süleymanağa Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Hasret Yüksekkavas’ın ailesi ve yakınları katıldı. Daha sonra evinin önünde helallik alınan Hasret Yüksekkavas, Asri Mezarlığı’na götürülerek gözyaşlarıyla toprağa verildi.



KARDEŞ TUTUKLANDI

Olay sırasında kendisini de bacağından bıçakla yaralayan Emrah Tekin ise Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı Tekin, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI