anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Devlet sırlarının konuşulduğu toplantıda 6. kişi SADAT'ın kurucusu

Erdoğan'ın bir alakasının olmadığını söylediği SADAT'ın kurucusu Adnan Tanrıverdi'nin, 2018'de yapılan Güvenlik Zirvesi'ne katıldığı fotoğrafı paylaşıldı.
 Tarih: 18-05-2022 15:49:36   Güncelleme: 18-05-2022 15:56:36
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Devlet sırlarının konuşulduğu toplantıda 6. kişi SADAT'ın kurucusu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun SADAT'a düzenlediği ziyaretin ardından seçim güvenliği tartışmaları devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, bugünkü grup toplantısında konuyla ilgili olarak, "SADAT'ın yöneticileriyle, kendileriyle, yakından uzaktan hiçbir alakam olmadığı halde, bunun darbeci bir oluşum olduğunu söyleyecek kadar bu başkan terbiyesizleşiyor" ifadelerini kullandı.

Ancak Erdoğan'ın SADAT yöneticileriyle hiçbir alakasının olmadığı yönündeki açıklaması, bir dönem Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politika Kurul Üyeliği yapan Adnan Tanrıverdi'nin 2018'deki katıldığı Güvenlik Zirvesi toplantısındaki fotoğraqfı paylaşıldı.

Ocak 2018'de Efrin'e yönelik askeri harekatın ardından Güvenlik Zirvesi'ne katılan ve toplantıda MİT Başkanı Hakan Fidan'ın yanına oturan Tanrıverdi o dönemde de tartışma yaratmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tanrıverdi'nin katıldığı toplantının fotoğrafını paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

"Erdoğan “SADAT ile alakam yok” demişsin. Tanıştırayım, devlet sırlarının konuşulduğu toplantıda solundaki 6. kişi SADAT'ın kurucusu. Silah tüccarı. Başkenti İstanbul, dili Arapça olan yeni bir devlet kurmak istiyor. Bu başdanışmanından dinlediklerini bize de anlat, aydınlanalım."

 

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI