UEFA Şampiyonlar Ligi’nin sekizinci ve son haftasında deplasmanda Manchester City ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladıktan sonra İngiltere’ye hareket etti. Sarı-kırmızılı ekip, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde maç öncesi son çalışmaları gerçekleştirerek taktik ve fiziksel hazırlıklarını tamamladı. Takım, İstanbul Havalimanı’ndan özel uçakla Manchester kentine hareket ederek, İngiltere’deki konaklamasına geçti. Bu maç, Galatasaray için hem gruptaki son mücadele hem de turnuvadaki performansını değerlendirme fırsatı olacak.
TARAFTARLARLA KARŞILAŞMA VE MORALE DESTEK
Galatasaray kafilesinde yer alan yıldız oyuncular Mauro Icardi ve Lucas Torreira, havalimanında kendilerini karşılayan taraftarlarla buluştu. İki futbolcu, taraftarların imza ve fotoğraf taleplerini geri çevirmeyerek, hem taraftarlarla etkileşim kurdu hem de takımın moraline katkı sağladı. Bu buluşma, hem oyuncular hem de taraftarlar için motivasyon kaynağı oldu ve takımın İngiltere’ye güvenli ve moralli bir şekilde gitmesine yardımcı oldu.
MANCHESTER CİTY MAÇI ADAY KADROSU
Galatasaray’ın Manchester City maçında aday kadrosunda toplam 21 futbolcu yer alıyor. Kalede Uğurcan Çakır görev alması beklenirken, savunma hattında Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Wilfried Singo, Eren Elmalı ve Barış Alper Yılmaz gibi isimler bulunuyor. Orta sahada Lucas Torreira, İlkay Gündoğan, Mario Lemina, Ahmed Kutucu ve Gabriel Sara’nın yer alması planlanıyor. Hücum hattında ise Mauro Icardi, Victor Osimhen, Leroy Sane, Roland Sallai ve Yunus Akgün gibi oyuncuların forma giymesi öngörülüyor. Teknik ekip, maç öncesi tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda ve Galatasaray’ın İngiltere’deki performansı, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarındaki son durum açısından büyük önem taşıyor.
