Kuşadası'nda skandal! Hastanede bebek satın alındı
Aydın'ın Kuşadası İlçe Devlet Hastanesi'nde görev yapan kadın doktorun, yeni doğmuş bebeği annesinden parayla alıp evlat edindiği, doktorun çocuğu yere düşürüp tedavi amacıyla hastaneye getirmesi ile olayın ortaya çıktığı öğrenildi.
ANNESİNDEN SATIN ALMIŞ
Edinilen bilgiye göre, Devlet Hastanesi'nde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ş. E.(57), yeni doğum yapan bir annenin bebeğine bakamayacağını söylemesi iddiasına göre parayla çocuğu evlat edindi. Çocuğu eve götüren Dr. Ş. E., çocuğa bakıcı tutup evinde bakmaya başladı.
Ş. E., iddiaya göre bebeği kucağından düşürdü. Doktor, bebeği başkasına aitmiş gibi bakıcısı aracılığıyla görev yaptığı hastaneye tedavisi için gönderdi. Hastanedeki hemşirenin çocuğun yüzündeki ve kafasındaki morlukları fark etmesiyle olay savcılığa intikal etti. Olayı araştıran polis ekipleri Dr. Ş. E.'yi gözaltına aldı. Çocuğun tedavisinin devam ettiği, Dr. Ş. E.'nin açığa alındığı öğrenilirken, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'nden konu ile ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor. Çocuğun gayr-i meşru, annenin de kayıp olduğu iddia edildi.
Kaynak: İHA