Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Tarkan’dan bomba sinyal: Milli takıma yeni marş

Tarkan, milli takım için marş ve yeni konserler konusunda “sürpriz olabilir” dedi. Megastar’dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

MAGAZİN 05.04.2026 15:34 Beyza Kum 124 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Tarkan’dan bomba sinyal: Milli takıma yeni marş
Paylaş:
N

Tarkan, hem yeni konserler hem de milli takım için olası bir marş hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Almanya’dan Türkiye’ye dönen sanatçı, “Söz vermiyorum ama yakında sürprizler olabilir” diyerek beklentiyi yükseltti.

KONSERLERE DEVAM 

İstanbul’da Volkswagen Arena’da verdiği 10 konserlik serinin ardından konuşan Tarkan, sahneye olan özlemini dile getirdi. “Milletçe ihtiyacımız varmış, özellikle benim çok ihtiyacım varmış” diyen sanatçı, İstanbul konserlerinin yeniden olabileceğinin sinyalini verdi.

MİLLİ TAKIM İÇİN MARŞ SÜRPRİZİ Mİ?

2002 FIFA Dünya Kupası’nda Türkiye A Milli Futbol Takımı için hazırladığı “Bir Oluruz Yolunda” şarkısıyla hafızalara kazınan Tarkan, milli takım için yeni bir marş sorusuna esprili bir yanıt verdi.
“Bir tane milli marşımız var zaten, yenisine gerek var mı onu düşünmek lazım. Ama uçakta bir şeyler oldu” diyen sanatçı, yeni bir çalışma ihtimalini açık kapı bıraktı.

“MEGASTAR’I HALK BELİRLER”

Yeni megastar tartışmalarına da değinen Tarkan, genç yetenekleri yakından takip ettiğini belirterek, “Bu unvanı sanatçılara halk verir” dedi..

Sezen Aksu ile aynı sahneyi paylaşma ihtimaline ilişkin konuşan Tarkan, “Çok şahane olmaz mıydı kraliçeyle aynı sahneyi paylaşmak? O benim canım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
İran’dan sert misilleme: Enerji hatları vuruldu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İran’dan sert misilleme: Enerji hatları vuruldu
WhatsApp
İhbar Hattı