SON GELİŞMELER
Lösev
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Maldivler, İsrail pasaportlu kişilerin ülkeye girişini yasakladı!

Haber görseli
Hint Okyanusu'ndaki turizm cenneti Maldivler, İsraillilerin ülkeye girişini yasakladığını duyurdu. Maldivler Devlet Başkanı Muhammed Muizzu, İsrail pasaportuna sahip kişilerin ülkeye girişini yasaklayan yasa tasarısını onayladı.

FİLİSTİN DAVASINA KARARLI DESTEK

Devlet Başkanlığı Ofisi, yasağın Filistin halkına yönelik dayanışmayı ve İsrail'in eylemlerine karşı kararlı duruşu yansıttığını belirtti. Açıklamada, Maldivler'in Filistin halkının haklarının korunmasına olan bağlılığını ve başkenti Doğu Kudüs olan, 1967 öncesi sınırları esas alan bağımsız bir Filistin devletinin kurulmasına yönelik desteğini yinelediği vurgulandı.

YASAĞIN DERHAL UYGULANMASI

Yasağın hemen yürürlüğe gireceği açıklandı. Maldivler, uluslararası hukuk ihlalleri için hesap verebilirliği savunmaya devam edeceğini ve İsrail'in eylemlerini çeşitli uluslararası platformlarda kınayacağını ifade etti. Kaynak: İHA
Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.