Ferdi Zeyrek’in sağlık durumu ciddi: 70 dakika kalbi durdu!

Yayınlama: 07.06.2025
Düzenleme: 07.06.2025 08:49
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi’ndeki evinde elektrik çarpması sonucu ağır yaralandı.

OLAY YERİNE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Ailesi tarafından durumun 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Başkan Zeyrek’e ilk müdahaleyi evde yaptı.

KALP MASAJI UYGULANDI, HASTANEYE KALDIRILDI

Başkan Zeyrek’e kalp masajı yapılarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

DURUMU AĞIR

Başkan Ferdi Zeyrek’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü bildirildi.

CHP LİDERI ÖZGÜR ÖZEL: “FERDİ BAŞKAN’IN DURUMU HER GEÇEN DAKİKA DAHA İYİYE GİDİYOR”

Özel, “Ferdi Başkan’ın durumu her geçen dakika daha iyiye gidiyor. Ama tabii bu tehlikenin atlatıldığı anlamına gelmiyor. Yukarıda çok sayıda tüm siyasi partilerin il başkanları, ilçe başkanları, İzmir’den belediye başkanlarımız, Manisa’dan çok değerli siyasetçiler büyük bir dayanışma gösterdiler. Tabii yarın herkesin ayakta olması lazım. Ferdi Başkan’ın durumu şu an stabil ve iyiye gidiyor. Ama tabii ‘tehlike atlatıldı, Ferdi Başkan’ın sağlığı gayet iyi olacak’ Bunu söylemek için erken. Bunun için sabırlı olmak lazım, dua etmek lazım” dedi.

Kaynak: İHA

 

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.