Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Adana'da korkunç olay! Eski eşini öldürüp oğlunu vurdu

Adana'nın Ceyhan ilçesinde eski eşini tabancayla öldüren kişi, 13 yaşındaki oğlunu da ağır yaraladıktan sonra aynı silahla intihar etti.

MANŞET 17.09.2026 01:34 Dicle Toğal 58 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Adana'da korkunç olay! Eski eşini öldürüp oğlunu vurdu
Paylaş:
N

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Enes D. (52), konuşmak için gittiği eski eşi Kezban K'yi (49) tabancayla öldürdü, 13 yaşındaki oğlu Yağız Ege D'yi ise ağır yaraladı. Enes D, olayın ardından aynı silahla intihar etti. Ağır yaralanan çocuk hastanede tedavi altına alındı.

1,5 AY ÖNCE BOŞANMIŞLARDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan Enes D. ile Kezban K'nin yaklaşık 1,5 ay önce boşandığı belirtildi. Kezban K, bir süredir ablası Nermin K'nin Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı Namık Kemal Mahallesi'ndeki evinde kalıyordu. Enes D. ise eski eşiyle konuşmak amacıyla Adana'ya geldi.

TARTIŞMANIN ARDINDAN SİLAHLA ATEŞ ETTİ

Evde eski eşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Enes D, tabancayla Kezban K. ve 13 yaşındaki oğlu Yağız Ege D'ye ateş etti. Enes D. daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN DURUMU AĞIR

Silah seslerinin ardından yapılan ihbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kezban K. ile Enes D'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan 13 yaşındaki Yağız Ege D. ise ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
15 Temmuz davasında 12 yıl 6 aylık cezaya AYM dokunuşu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
15 Temmuz davasında 12 yıl 6 aylık cezaya AYM dokunuşu
WhatsApp
İhbar Hattı