Adana'nın Sarıçam ilçesinde aynı evde yaşadıkları kişiyi bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen iki zanlı tutuklandı.
OLAYIN GELİŞİMİ
20 Ağustos'ta Gültepe Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın ikinci katındaki ikamette, 33 yaşındaki Emrah Kocaoğlu ile 21 yaşındaki Tamer İ. ve 24 yaşındaki Mehmet S. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın ardından şüpheliler, Kocaoğlu'nun yaralandığını bildirmek için 112 Acil Çağrı Merkezini aradı.
Ancak, evin anahtarını bulamadıklarını ve kapıyı açamadıklarını söylediler. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kilitli kapıyı açan ekipler, Kocaoğlu'nun yaşamını yitirdiğini tespit etti.
POLİSİN MÜDAHALESİ
Olay yerinde Tamer İ. ve Mehmet S. gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde, Kocaoğlu'nun ölümüne sebep olan bıçak, apartmanın bahçesinde bulundu. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılarak tutuklandı.