Antalya'nın Alanya ilçesinde bir döviz bürosuna gerçekleştirilen silahlı soygun sonrası gözaltına alınan üç zanlı tutuklandı. Güllerpınarı Mahallesi'ndeki döviz bürosuna dün yapılan soygunun ardından, polis ekipleri şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Olay sonrası Alanya Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen teknik ve fiziki takip sonucunda S.G., A.U. ve A.Ç. isimli üç kişi gözaltına alındı.
ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Yapılan operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi. Nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanan zanlılar, soygun olayının ardından kaçan maskeli saldırganlar arasında yer alıyor.
SOYGUNUN DETAYLARI
Dün döviz bürosuna gelen silahlı ve maskeli bir şüpheli, dükkan sahibi Y.E.'ye direndiği sırada yaraladıktan sonra 400 bin lira ile olay yerinden kaçmıştı. Ele geçirilen para, iş yeri sahibine iade edildi.