Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Aydın’da zincirleme kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Söke’de motosiklet ile iki otomobilin karıştığı zincirleme kazada 18 yaşındaki Berke Güneş yaşamını yitirdi, motosikletteki bir kişi yaralandı.

MANŞET 02.09.2026 08:25 Güncelleme: 02.09.2026 12:05 Dicle Toğal Okuma Süresi: 1 dk
Aydın’da zincirleme kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Paylaş:
N

Aydın’ın Söke ilçesinde motosiklet ile iki otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında ölü sayısı 2’ye yükseldi. Ankara Evleri Kavşağı’nda meydana gelen kazada 18 yaşındaki motosiklet sürücüsü Berke Güneş ile motosiklette bulunan 18 yaşındaki Naz Türküsever hayatını kaybetti.

KAZANIN ŞİDDETİYLE YOLA SAVRULDULAR

Berke Güneş yönetimindeki motosiklet, S.S. ve M.A.S. idaresindeki iki otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Güneş ile motosiklette bulunan Naz Türküsever yola savruldu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İKİ GENÇ HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Söke Devlet Hastanesine kaldırılan Berke Güneş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Söke’den Aydın Şehir Hastanesine sevk edilen Naz Türküsever de hastanede hayatını kaybetti. Otomobillerin sürücüleri ise ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.

 
 
HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Gazze'de ders zillerinin yeniden çalması için imzalar atıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Gazze'de ders zillerinin yeniden çalması için imzalar atıldı
WhatsApp
İhbar Hattı