İstanbul Şişli’de 10 yıl önce işlenen kadın cinayetine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. 2016 yılında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Aynur Kanbur dosyasını yeniden inceleyen polis ekipleri, düzenlenen operasyonla 3 şüpheliyi gözaltıpana aldı.
10 YILLIK CİNAYET DOSYASI YENİDEN AÇILDI
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde faili meçhul dosyaya ilişkin çalışma başlattı. İnceleme kapsamında, 24 Mart 2016’da Şişli Fulya Mahallesi’nde öldürülen 49 yaşındaki Aynur Kanbur’un dosyası yeniden ele alındı.
POLİS ŞÜPHELİLERİN KİMLİKLERİNİ TESPİT ETTİ
Yapılan araştırmalarda, cinayeti işlediği değerlendirilen B.G. ile olayı azmettirdikleri öne sürülen F.K. ve S.K’nin kimlikleri belirlendi. Ekipler, dosyadaki bulgular ve yeni değerlendirmeler doğrultusunda şüphelilere yönelik operasyon için harekete geçti.
ŞÜPHELİLER SABAH OPERASYONUYLA YAKALANDI
Polis ekiplerince sabah saatlerinde düzenlenen operasyonda B.G., F.K. ve S.K. gözaltına alındı. Üç şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.