Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Milas’ta yolcu otobüsü kazası: Ölü ve yaralılar var

Muğla'nın Milas ilçesinde bir yolcu otobüsünün tırla çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

MANŞET 18.08.2026 19:15 Güncelleme: 18.08.2026 19:35 Dicle Toğal 96 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Milas’ta yolcu otobüsü kazası: Ölü ve yaralılar var
Paylaş:
N

Muğla’nın Milas ilçesinde Söke-Milas kara yolunda yolcu otobüsü ile tır çarpıştı. İstanbul’dan Bodrum’a sefer yapan Villa Seyahat firmasına ait 34 MAA 824 plakalı otobüs, İlter D. yönetimindeki 48 YL 810 plakalı demir yüklü tırla çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ VE BİR YOLCU OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada otobüs şoförü Hamit Torun ile yolculardan Mustafa Saydam olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan 18 kişi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

HASTANEYE KALDIRILAN YARALILARDAN BİRİ KURTARILAMADI

Durumu ağır olan üç yaralıdan Songül Demir, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Böylece kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 3’e yükselirken, yaralı sayısı 17 oldu. Milas Kaymakamı Vural Karagül de olay yerine gelerek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
6 Filistinli gözaltına alınıp fanatik İsraillilere teslim edildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
6 Filistinli gözaltına alınıp fanatik İsraillilere teslim edildi
WhatsApp
İhbar Hattı