Sarıyer Yeniköy Mahallesi’nde özel bir anaokulunda okul sahibi C.O (59) ile müdür G.K. (36) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu C.O, müdüre silahla ateş ederek yaralanmasına neden oldu. Yaralı G.K., olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
OKUL SAHİBİ TARAFINDAN SİLAHLI SALDIRI
Polis ekipleri olay yerinde hızla müdahale etti. C.O, tartışma sırasında müdürü silahla yaralayarak suçüstü yakalandı ve gözaltına alındı.
GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI
Olayın ardından okul çevresinde güvenlik önlemleri sıkılaştırıldı. Öğrenciler ve personel güvenli bölgelere yönlendirildi, polis soruşturmayı genişletti.
ŞÜPHELİ HAKKINDA SUÇLAMALAR
Şüpheli C.O hakkında “kasten öldürmeye teşebbüs” ve ruhsatsız silah bulundurma gibi suçlardan işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli yarın adliyeye sevk edilecek.