anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Mizah diyip ‘‘Alevileri yakabilirsin’’ dedi

Stand-up gösterisinde Alevilere yönelik çirkin ifadeler sosyal medyada gündem oldu. Adının Pınar Fidan olduğu öğrenilen bir şahıs, gösteri dediği bir sirkte "Alevilerin hepsini bir otele tıkıp yakabilirsin" dedi.
 Tarih: 19-03-2020 13:20:58
Mizah diyip ‘‘Alevileri yakabilirsin’’ dedi

 

Pınar Fidan'ın Alevi yurttaşlara yönelik ifadeleri büyük tepki topladı. Türk Halk Müziği sanatçısı Tolga Sağ videoyu "Bu soytarıyı iyi tanıyın. Adı Pınar Fidan. Ağzından pislik dökülüyor, aşağılık esprilerini komik sanıyor" ifadeleriyle paylaştı.

Madımak Katliamı'nda kaybettiğimiz usta şairimiz Behçet Aysan'ın yazar kızı Eren Aysan ise "Hanım kızımız, 'Aleviler cemevine gitmiyor ki, saldırganlar niye oraya gitsinler? Çok istiyorlarsa bir otele doldurup yaksınlar' diyebiliyor. Peki onu alkışlayanlar? Anlamakta zorluk çekiyorum. Tıpkı yıllar önce Madımak Oteli kebapçı olduğunda orada yemek yiyenleri anlayamadığım gibi" ifadelerini kullandı.

'BEN DE ALEVİYİM, YANLIŞ ANLAŞILDIM'

Alevilerin acılarını kendine malzeme yapan Pınar Fidan'ın da Alevi olduğu öğrenildi. Bir açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını savunan Pınar Fidan, çirkin ifadelerini "Ben de Aleviyim" diyerek sosyal medyada açıklama yaptı:

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI