anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Mustafa Sarıgül'den EYT'lilere tam destek

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül emeklilikte yaşa takılan vatandaşların direnişine destek olarak, “EYT’liler kanayan yaramızdır. Hükümetin konuyla ilgili herkesi memnun edecek bir karar alması gerekiyor” dedi.
 Tarih: 22-01-2021 23:34:38   Güncelleme: 22-01-2021 23:50:38
Mustafa Sarıgül'den EYT'lilere tam destek

 

Konu ile alakalı Türkiye Değişim Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Kaya’da EYT'lilere destek verdi.  Mustafa Sarıgül, emeklilikte yaşa takılan yüzbinlerce vatandaşın, "Kanunların ilgili kişilerin aleyhinde geriye dönük yürütülemeyeceği" ilkesini göstererek haklarının hukuksuz şekilde ellerinden alınmasıyla ilgili mağduriyetin sürdüğünü dile getirdi.  

“SORUN ÇÖZÜLENE DEK EYT’LİLERİN YANINDAYIZ” 

Çalışma hayatına atıldıkları tarihte yürürlükte olan Sosyal Güvenlik Kanunları'na göre emekli olmak isteyen vatandaşlar için bir an önce çözüm üretilmesinin gerekliliğine dikkat çeken Sarıgül, “Vatandaşın haklı isyanı göz önüne alınarak, hükümetin artık konuyla ilgili herkesi memnun edecek bir karar vermesi gerekiyor. EYT'liler kanayan bir yaradır; bu yarayı hep birlikte saracağız. Sorun çözülene kadar EYT'lilerin yanında olacağız. Mağdur vatandaşlarımızın yanındayız” ifadelerini kullandı. 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI