anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

NATO: Türkiye ile güçlü bir dayanışma içindeyiz

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Maraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anısına Türkiye'nin NATO Daimi Temsilciliği'nde açılan taziye defterini imzaladı.
 Tarih: 15-02-2023 11:00:00
NATO: Türkiye ile güçlü bir dayanışma içindeyiz

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg başta olmak üzere NATO yetkilileri Maraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybedenler anısına açılan taziye defterini imzaladı.

NATO Sözcüsü Oana Lungescu, konuyla ilgili olarak dün (14 Şubat) Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Stoltenberg, Türkiye'nin NATO Daimi Temsilciliğinde bulunan taziye defterini imzaladı. Müttefikimiz Türkiye ile güçlü bir dayanışma içindedir ve yıkıcı depremlerin ardından düşüncelerimiz Türk halkıyla birliktedir" dedi.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı vesilesiyle Belçika’nın başkenti Brüksel'de bulunan Kanada Savunma Bakanı Anita Anand da paylaştığı mesajda, "Kanadalılar, son depremlerin yol açtığı can kayıpları ve korkunç tahribattan derin üzüntü duyuyor ve biz Türkiye halkının yanındayız. Büyükelçi (Levent) Gümrükçü'ye başsağlığı dilemek ve taziye defterini imzalamak için Türkiye'nin NATO Delegasyonunu ziyaret ettim" ifadelerini kullandı.

NATO Genel Sekreter Vekili Mircea Geoana, NATO Genel Sekreter yardımcıları, NATO üyesi ülkelerin hepsinin daimi temsilcileri ve çoğu ortak ülkelerden birçok büyükelçi de defteri imzalayarak Türkiye'ye taziyelerini iletti.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI