Uygulamamızı ziyaret ederek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a sosyal medya üzerinden hakaret etti.
Macron, geçtiğimiz cuma günü yaptığı paylaşımda, “Filistinlilerin bir devlete ve barışa sahip olma hakkını desteklediğim gibi İsraillilerin de komşuları tarafından tanınan barış ve güvenlik içinde yaşama hakkını destekliyorum” ifadelerini kullanmıştı.
Macron’un paylaşımını alıntılayan Yair Netanyahu, “Canın cehenneme! Yeni Kaledonya’nın bağımsızlığına evet! Fransız Polinezyası’nın bağımsızlığına evet! Korsika’nın bağımsızlığına evet! Bask Bölgesi’nin bağımsızlığına evet! Fransız Ginesi’nin bağımsızlığına evet! Fransa’nın Batı Afrika’daki neoemperyalizmini durdurun!” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA