anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı

Sunucu Oğuzhan Uğur hakkında, BaBala TV hesabından yapılan Hatay Yarseli Barajı paylaşımıyla ilgili soruşturma başlatıldı.
 Tarih: 13-02-2023 10:05:22
Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı

Kahramanmaraş merkezli 2 deprem felaketi sonrası BaBala TV’nin sosyal medya hesabından Kahramanmaraş Kumçatı Köyü'nde barajın çatladığı ve Hatay Yarseli Barajı’nın duvarının çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla Oğuzhan Uğur hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Paylaşımın yapıldığı "Babala TV" isimli Twitter hesabının sahibi olduğu tespit edilen Oğuzhan Uğur ve paylaşım ile ilgili sorumluluğu tespit edilecek kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun 217/A maddesi kapsamında "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan başsavcılıkça resen soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında olayın aydınlatılması için gerekli talimatların verildiği öğrenildi.

Oğuzhan Uğur, soruşturmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İnanılmaz örgütlü ve kötü niyetli bir saldırı altındayız. Elimizdeki verileri toparladık. Birkaç saat içinde detaylı açıklamayı bir video ile yapacağım. Takipte kalınız" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI