SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Pendik’te Dragon Bot Yarışları heyecanı: 600 öğrenci kürek çekti

Haber görseli

Pendik Belediyesi tarafından düzenlenen 2025 Cumhuriyet Kupası Dragon Bot Yarışları, lise öğrencilerinin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Etkinlik, 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin okulları adına yarıştığı heyecan dolu anlara tanıklık etti. Öğrenciler, Pendik Belediyesi Su Sporları Merkezi’nde düzenlenen yarış boyunca 16 kişilik botlarla 4’er takım halinde mücadele ederek hem hız hem de uyum gösterdi.

GENÇLER OKULLARI İÇİN MÜCADELE ETTİ

Yarışlarda ‘Genç Erkekler’ ve ‘Genç Kızlar’ kategorilerinde toplam 600 liseli öğrenci mücadele etti. Erkekler A Grubu’nda Hezarfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi ikinci, Kurtköy Anadolu Lisesi üçüncü ve Mustafa Saffet Fen Lisesi dördüncü oldu. Genç Kızlar A Grubu’nda ise Turgut Özal Anadolu Lisesi birinci, Alparslan Anadolu Lisesi ikinci, Şehit Adil Büyükcengiz İmam Hatip Lisesi üçüncü ve Hulusi Behçet Anadolu Lisesi dördüncü sırada yer aldı. Yarış boyunca öğrenciler, arkadaşlarına tezahüratlarla destek olarak heyecanı doruğa çıkardı.

ÖĞRENCİLERDEN VE KATILIMCILARDAN DUYGUSAL İFADELER

Yarışmacı öğrenciler, etkinlikte duydukları heyecan ve mutluluğu paylaştı. Genç Kızlar A Grubu’ndan Ecrin Öz, “Çok heyecanlıyız, buraya çok hırslı geldik ve başaracağız” derken, Zeynep Beril Bağı da “Tabii ki heyecanımız var, inşallah birinci oluruz” ifadelerini kullandı. Turgut Özal Anadolu Lisesi ekibinden Meleknur Kocabey ve Melis Karadaş, “Bütün hocalarımıza ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, çok güzel bir başarıya ulaştık” dedi. Katılımcı Çiğdem Çiçek ise Pendik Belediyesi’ne etkinlikten dolayı teşekkür ederek, bu tür organizasyonların devamını beklediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.