anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Pokemon Go evden oynanabilecek

Pokemon GO yeni alacağı güncelleme ile evden çıkmadan karakter toplamanıza izin verecek!
 Tarih: 14-03-2020 13:15:46   Güncelleme: 14-03-2020 13:19:46
Pokemon Go evden oynanabilecek

 

 COVID-19 pandemisi dolayısıyla birçok farklı şirket, kendi ürünlerinde önlemler alarak insanları korumaya çalışıyordu. Pokémon GO için yeni şeyler düşünen Niantic, gerçek dünyada dolaşarak Pokemon toplayabildiğiniz oyun için yeni güncellemeler yayınlayarak, oyuncuları evlerinde tutacaklarını belirtti.

Pokemon Go'nun yapımcısı Niantic de bu anlamda yeni bir adım attı ve koronavirüs için Pokemon Go'nun oynanış mekaniğini değiştirdi. Niantic'in yapmış olduğu açıklamaya göre, Pokemon Go yakında koronavirüs güncellemesi alacak ve oyuncularını dışarıya çıkmaya ve kilometrelerce yürümeye teşvik eden oyun, bu defa oyuncularını evlerinde tutmaya çalışacak. 

Buna bağlı olarak uzak yol katedilmesi gereken Pokemon yumurtalarını oyuncuların yakınına taşıyacak olan Niantic, yumurtaların kuluçka ve kırılma süresini de azaltacak. Konu hakkında açıklama yapan Niantic sözcüsü ''Bu sayede oyuncuların evlerine yakın bölgelerde daha fazla Pokemon görebilmelerini sağlayacağız'' ifadelerine yer verdi.

GO içerisinde yer alan bir başka mekanik ise yumurta kırmaktı: Belirli mesafeler yürüyerek yumurtaları çatlatabiliyor ve yeni Pokémon'lar elde edebiliyordunuz. Bu kırılma sürelerini yarı yarıya indirmeyi planlayan Niantic, böylece oyuncularının daha az dışarda kalmalarını sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

  Editör: edit2
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER BİLİM-TEKNİK Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI