anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

PSG - Başakşehir maçında akılalmaz olay!

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynadıkları Paris Saint Germain maçında soyunma odasına gitti.
 Tarih: 09-12-2020 00:48:26   Güncelleme: 09-12-2020 09:33:26
PSG - Başakşehir maçında akılalmaz olay!

 

Medipol Başakşehir: "Yardımcı antrenörümüz Pierre Webo’ya ırkçılık yapıldı ancak Webo oyundan atıldı. Oyun bir süredir durmuş vaziyette." 4. hakemin Medipol Başakşehir Yardımcı Antrenör Pierre Webo’ya ırkçı ifadeler kullandığı gerekçesiyle Paris Saint Germain - Başakşehir maçı durdu.


UEFA Şampiyonlar Ligi altıncı maçında Fransa’da oynanan Paris Saint-Germain - Medipol Başakşehir karşılaşmasına ırkçılık damga vurdu. Müsabakanın 14. dakikasında turuncu-lacivertlilerin Teknik Direktörü Okan Buruk’un yardımcısı Pierro Webo yedek kulübesinde kırmızı kart gördü. Ancak bu karttan sonra saha karıştı. Turuncu-lacivertli teknik heyet ve oyuncular, maçın dördüncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu’nun, Webo’ya ırkçı söylemlerde bulunduğunu belirterek mücadelenin orta hakemi Ovidiu Hategan ve UEFA delegesiyle uzun süre görüştü. Daha sonra hem PSG hem de Medipol Başakşehir soyunma odasına gitti.
Maçın devam edip etmeyeceği ise henüz netlik kazanmadı.


"Irkçılık yapan 4. hakem sahada kalırsa biz maça çıkmayacağız."

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Irkçılık yapan 4. hakem sahada kalırsa biz maça çıkmayacağız."

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI