SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Rize’de mevlit yemeği kabusa döndü: 94 kişi zehirlendi!

Haber görseli

Rize’nin Muradiye beldesinde düzenlenen bir mevlit yemeği sonrasında toplu gıda zehirlenmesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı Delihasan Mahallesi’nde bir vatandaşın çocuğu için okuttuğu mevlitte ikram edilen tavuk yemeğini yiyen 94 kişi, kısa süre sonra bulantı ve kusma şikayetleriyle hastanelere başvurdu.

HASTANELERE SEVK EDİLDİLER

Zehirlenme belirtileri gösteren vatandaşlar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri, olayın ardından bölgeye sevk edilerek gıda zehirlenmesinden etkilenen vatandaşlara müdahalede bulundu.

NUMUNELER ALINDI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili olarak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de harekete geçti. Ekipler, mevlitte kullanılan gıdalardan ve ürünlerin temin edildiği firmadan numuneler alarak laboratuvar incelemesi başlattı. Zehirlenmenin kesin nedeninin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak:İHA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.
Köşe Yazarlarımız