SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Rüşvet soruşturmasında yeni gelişme: Çok sayıda dijital materyal ele geçirildi

Haber görseli

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’a ait işletmelerde arama yapıldı.

OTEL, RESTORAN VE EĞLENCE MEKANLARINA OPERASYON

Soruşturma çerçevesinde Yalım’a ait olduğu belirlenen, merkeze bağlı Kaşbelen köyü yakınlarındaki otel, restoran, disko ve bara jandarma ve polis ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 8 bilgisayar, 2 cep telefonu, 7 harddisk, 8 flash bellek, 14 CD ve 2 kamera kayıt cihazına el konulduğu öğrenildi.

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında 27 Mart’ta Uşak, Kocaeli ve Ankara’da eş zamanlı operasyonlar düzenlenmiş, aralarında Yalım’ın da bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alınmıştı.