Gizlilik Politikasi

İMAJ YAYINCILIK LTD. ŞTİ. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE DIŞ GİZLİLİK POLİTİKASI

İmaj Yayıncılık LTD. ŞTİ.(“İmaj”) ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde müşteri bilgilerinin gizliliğini ve güvenliğini en üst seviyede sağlamak konusunda gerekli tedbirleri almakta ve bu doğrultuda İmaj Gazetesi web adresinde (www.İmaj.com.tr ) aşağıda belirtilen hususları uygulamaktadır.

•İmaj Yayıncılık LTD. ŞTİ. faaliyetlerini gerçekleştirebilmek ve hizmetlerinin kesintisiz ilerleyebilmesini sağlamak adına, Genel Müdürlük, müşteriler, bayiler, internet sitesi, çağrı merkezi gibi kanallardan sözlü, yazılı ya da elektronik ortam üzerinden temin edebildiği kişisel verileri, Veri Sorumlusu sıfatıyla, hukuka uygun bir biçimde işlemektedir.

•Kişisel veriler İmaj Yayıncılık tarafından firma faaliyetlerinin eksiksiz olarak sürdürülmesi, yasal ve idari yükümlülükler kapsamında İmaj Yayıncılık'ın yürütmekte sorumlu olduğu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi, veri sahibinin mevzuattaki veya İmaj Yayıncılık'ın bünyesince kabul gören kural ve politikalardaki değişiklikler hususunda aydınlatılması, meşru menfaatlerin korunması, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin yürütlmesi ile birlikte, anket ve oylamalar ile veri sahiplerinin görüşünün alınması ve müşteri memnuniyetinin sağlanması, İmaj Yayıncılık!a ait veya İmaj Yayıncılık tarafından kullanılan elektronik sistemlerin ve fiziki ortamların güvenliğinin sağlanması ve ilgili değerlendirmelerin yapılması suretiyle gerekli önlemlerin alınması, İmaj Yayıncılık tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden müşterileri faydalandırmak için iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması amacıylaişlenmektedir.

•İmaj Yayıncılık web sitesi üzerinden, yalnızca ürün, hizmet, talep ve şikâyet başvuruları için müşteri bilgileri alınmaktadır.

•İmaj Yayıncılık, kişisel verilerin gizliliğini ve güvenliğini korumaya önem verir. Bu doğrultuda, kişisel verileri yetkisiz erişim, zarar, kayıp veya ifşaya karşı korumak için gerekli teknik ve idari güvenlik önlemleri alınır. İmaj Yayıncılık, web sitesi üzerinden diğer web sitelerine erişim için verilen bağlantıların güvenlik ve gizliliğinden sorumlu değildir. Bu sitelere giriş sonucu karşılaşılabilecek maddi veya manevi kayıplarda sorumluluk kabul edilmeyecektir.

•İmaj Yayıncılıkweb sitesi üzerinden ürün ve hizmet satışı/başvurusu için talep edilen veya İmaj Gazetesi sisteminde var olan ve müşterilere ait her türlü kişisel bilgi, müşteri onayı olmadan 3. Kişilerle hiçbir şekilde paylaşılmamaktadır. Yalnızca müşteri bilgilerine erişme yetkisi bulunan yasal kurumlar ve yetkililer ile talep edilmesi durumunda müşteri bilgileri paylaşılabilecektir.

•Müşterilerimizin web sitesi üzerinden girmiş oldukları bilgilere 3. kişilerin erişimi engellenmiştir. Müşterilerimizin kişisel bilgilerinin gizliliğini korumak amacıyla İmaj Yayıncılık sistem ve internet alt yapısı en güvenilir seviyede tutularak gerekli önlemler alınmıştır.

•Kullanım amacı sonlanan ve yasal saklama süresi sona eren kişisel veriler, KVKK’nın 7. maddesi uyarınca İmaj Yayıncılık tarafından silinmekte, yok edilmekte veya anonim hale getirilmektedir.

•İmaj Yayıncılık, gerekli gördüğü durumlarda farklı kuruluşlardan destek hizmeti almakta ve ilgili kuruluşların İmaj Yayıncılık’nin gizlilik standartlarına ve şartlarına uygun hareket etmesini sağlamaktadır. İmaj Yayıncılık, sözleşme düzenlediği veri işleyenlerin bilgi güvenliğine en az kendisi kadar önem verdiklerinden ve müşterek sorumluluğun bilinciyle hareket ettiklerinden emin olmakta ve bunu sözleşmesel olarak da güvenceye almaktadır .Veri işleyenler, mevzuattaki tanım ile paralel olarak yalnız İmaj Yayıncılık’nin talimatları doğrultusunda, İmaj Yayıncılık ile akdedilmiş sözleşme çevçevesinde kalmak suretiyle ve mevzuata uygun olarak kişisel verileri işler.

•İmaj Yayıncılık web sitesi üzerinden diğer web sitelerine erişim için verilen linklerin güvenlik ve gizliliği İmaj Yayıncılık sorumluluğu altında bulunmamaktadır. Bu sitelerde karşılaşılabilecek maddi/manevi kayıplardan İmaj Yyayıncılık sorumluluk üstlenemez.

•İmaj Yayıncılık web sitesinde bulunan bilgi, materyal ve bunların düzenlenmesi konusundaki telif hakları, İmaj  Yayıncılık LTD. ŞTİ’ye aittir. İmaj Yayıncılık web sitesinde yer alan üçüncü şahıslara ait materyaller dışında kalan bilgi ve materyallere dair tüm telif hakları, tescilli marka, patent, entelektüel ve diğer mülkiyet hakları İmaj Yayıncılık'ta saklıdır.

•KVKK’nın 11. Maddesi kapsamında kişisel verileri işlenen gerçek kişilerin hakları düzenlenmektedir ve bu madde uyarınca veri sahipleri İmaj Yayıncılık üzerinde aşağıdaki haklara sahiptir:

i.Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

ii.Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

iii.Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

iv.Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

v.Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

vi.Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde, bunların silinmesini veya yok edilmesini isteme,

vii.Düzeltme ve silme işlemlerinin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

viii.İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ix.Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıdaki haklardan birinin kullanılması amaçlı olarak veri sahiplerinden gelecek talepler, İmaj Yayıncılık tarafından en geç 30 gün içerisinde karşılanacaktır. Bu talepler, KVKK Veri Sahibi Talep Formu’nu başvuru esnasında doldurup imzalayarak kimlik doğrulanmasını sağlayıcı belgelerle (nüfus cüzdanı, ehliyetvb.) birlikte İmaj Yayıncılık Genel müdürlüğüne bizzat başvuru yaparak, “İzzetpaşa Mahallesi, Abide-i Hürriyet Caddesi NO:162, Çağlayan, Şişli - İstanbul / Türkiye” adresine kimlik tespit edici belgeler ile bizzat elden teslim edilerek, noter kanalıyla söz konusu adrese gönderilerek veya İmajgazetecilik@hs03.kep.tr adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilecektir.

Taleplerin ayrıca bir maliyet gerektirmesi durumunda İmaj Yayıncılık ilgili mevzuat kapsamında belirlenen tutarlarda ücret talep edebilecektir.

İmaj Yayıncılık web sitesine müşterilerimizin/ziyaretçilerimizin giriş yapması, yukarıda belirtilen koşulları kabul ettiği anlamına gelmekte olup, İmaj Yayıncılık bu yasal uyarıda yer alan koşulları ve hükümleri, önceden bir ihbara gerek kalmaksızın değiştirme ve güncelleme hakkına sahiptir.

 

  1. Sosyal medyada "provokasyon" operasyonu: 19 gözaltı Sosyal medyada

    Minik Kumsal, bakıcısı mutfağa gittiğinde balkondan düşmüş .. Minik Kumsal, bakıcısı mutfağa gittiğinde balkondan düşmüş

    İstanbul'da fuhuş çetesine operasyon İstanbul'da fuhuş çetesine operasyon

    Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı

    Giresun’da yürürken sigara içmek yasaklandı Giresun’da yürürken sigara içmek yasaklandı

    ATO Başkanı Gürsel Baran'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.. ATO Başkanı Gürsel Baran'ın koronavirüs testi pozitif çıktı

    Bakan Varank: "Diyarbakır'ın gündemi terör değil, istihdamdır, ür.. Bakan Varank:

  1. Nazım Sangare resmen Fenerbahçe'de Nazım Sangare resmen Fenerbahçe'de

    Belindeki yağ bezesini aldırdıktan sonra hayatını kaybetti Belindeki yağ bezesini aldırdıktan sonra hayatını kaybetti

    Anne-babasını darbeden kardeşini öldürdü Anne-babasını darbeden kardeşini öldürdü

    Murat Cavcav'dan ilginç itiraflar !.. Murat Cavcav'dan ilginç itiraflar !..

    Galatasaray ruhunu sahaya yansıtan isim Arda Turan Galatasaray ruhunu sahaya yansıtan isim Arda Turan

    Eşini evinde sevgilisiyle yakaladı Eşini evinde sevgilisiyle yakaladı

    İstanbul'da HES kodu kararı İstanbul'da HES kodu kararı

    Astronot gibi giyindikleri koruyucu kıyafetlerden sırılsıklam çık.. Astronot gibi giyindikleri koruyucu kıyafetlerden sırılsıklam çıkıyorlar

    Hazine arazisinde çiftçilik için 6 pilot il Hazine arazisinde çiftçilik için 6 pilot il

    Adalet Bakanı Gül: Kınıyorum Adalet Bakanı Gül: Kınıyorum

    Bakan Koca'dan grip uyarısı Bakan Koca'dan grip uyarısı

  1. Yeni tedbirler açıklandı! Uymayanlara 3150 TL para cezası Yeni tedbirler açıklandı! Uymayanlara 3150 TL para cezası

    Güney Kore’de korkutan araştırma: Çocuklar virüsü haftalarca taşı.. Güney Kore’de korkutan araştırma: Çocuklar virüsü haftalarca taşıyabiliyor

    Türkiye ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 9.9 daraldı Türkiye ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 9.9 daraldı

    Çocuklardaki gizli taşıyıcılığın nedeni 'bağışıklık sistemi' olab.. Çocuklardaki gizli taşıyıcılığın nedeni 'bağışıklık sistemi' olabilir

    Dokuz Eylül İzmir Yarı Maratonu gerçekleştirildi Dokuz Eylül İzmir Yarı Maratonu gerçekleştirildi

    Virüsü yenen avukattan ilginç açıklama Virüsü yenen avukattan ilginç açıklama

    CHP’li Kaya: Harran Üniversitesi’nde dekan kızına özel kadro.. CHP’li Kaya: Harran Üniversitesi’nde dekan kızına özel kadro

    Atıklardan, bin 900 saatte yarım ton ağırlığında büst yaptı.. Atıklardan, bin 900 saatte yarım ton ağırlığında büst yaptı

    Kalitesiz maske koronavirüsü artırıyor! Kalitesiz maske koronavirüsü artırıyor!

    Bingöl'de kadınlar, sabunu sanata dönüştürüyor Bingöl'de kadınlar, sabunu sanata dönüştürüyor

    Şifalı diye içiliyordu, mikrop saçtığı ortaya çıktı Şifalı diye içiliyordu, mikrop saçtığı ortaya çıktı

PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 2 2 0 0 5 1 6 +4
2 Alanyaspor 2 2 0 0 4 0 6 +4
3 Göztepe 2 1 0 1 6 2 4 +4
4 Fatih Karagümrük 2 1 0 1 5 2 4 +3
5 Beşiktaş 2 1 0 1 4 2 4 +2
6 Antalyaspor 2 1 0 1 3 1 4 +2
7 Hatayspor 2 1 0 1 2 0 4 +2
8 Fenerbahçe 2 1 0 1 2 1 4 +1
9 Kasımpaşa 2 1 1 0 2 1 3 +1
10 BB Erzurumspor 2 1 1 0 3 3 3 0
11 Sivasspor 2 1 1 0 2 3 3 -1
12 Kayserispor 2 1 1 0 1 2 3 -1
13 Konyaspor 1 0 0 1 0 0 1 0
14 Gaziantep FK 2 0 1 1 3 5 1 -2
15 Trabzonspor 2 0 1 1 1 3 1 -2
16 Gençlerbirliği 2 0 1 1 0 2 1 -2
17 Yeni Malatyaspor 2 0 1 1 1 4 1 -3
18 Denizlispor 2 0 1 1 1 5 1 -4
19 MKE Ankaragücü 1 0 1 0 1 2 0 -1
20 Çaykur Rizespor 2 0 2 0 1 4 0 -3
21 Başakşehir FK 2 0 2 0 0 4 0 -4
Takım O G M B A Y P AV
1 Ankara Keçiörengücü 2 2 0 0 3 0 6 +3
2 Samsunspor 2 1 0 1 3 0 4 +3
3 Adana Demirspor 2 1 0 1 4 2 4 +2
4 Adanaspor 2 1 0 1 1 0 4 +1
5 Tuzlaspor 2 1 0 1 1 0 4 +1
6 Balıkesirspor 2 1 1 0 3 2 3 +1
7 Bursaspor 2 1 1 0 3 3 3 0
8 Altınordu 2 1 1 0 2 2 3 0
9 Bandırmaspor 2 1 1 0 2 2 3 0
10 İstanbulspor 2 1 1 0 2 2 3 0
11 Ankaraspor 2 1 1 0 1 2 3 -1
12 Ümraniyespor 2 1 1 0 2 4 3 -2
13 Altay 2 0 1 1 1 2 1 -1
14 Boluspor 2 0 1 1 1 2 1 -1
15 Akhisarspor 2 0 1 1 0 1 1 -1
16 Eskişehirspor 2 0 1 1 0 1 1 -1
17 Giresunspor 2 0 1 1 2 4 1 -2
18 Menemenspor 2 0 1 1 1 3 1 -2
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 1 1 0 0 4 1 3 +3
2 Mamak FK 1 1 0 0 3 0 3 +3
3 Serik Belediyespor 1 1 0 0 2 0 3 +2
4 Etimesgut Belediyespor 1 1 0 0 1 0 3 +1
5 Sakaryaspor 1 1 0 0 1 0 3 +1
6 Turgutluspor 1 1 0 0 1 0 3 +1
7 Karacabey Belediyespor 1 0 0 1 1 1 1 0
8 Kastamonuspor 1 0 0 1 1 1 1 0
9 Kırklarelispor 1 0 0 1 1 1 1 0
10 Sivas Belediyespor 1 0 0 1 1 1 1 0
11 Tarsus İdman Yurdu 1 0 0 1 1 1 1 0
12 Van Spor 1 0 0 1 1 1 1 0
13 Bayburt Özel İdare Spor 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Elazığspor 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Bodrumspor 1 0 1 0 0 1 0 -1
16 Kırşehir Belediyespor 1 0 1 0 0 1 0 -1
17 1922 Konyaspor 1 0 1 0 0 1 0 -1
18 Pendikspor 1 0 1 0 0 2 0 -2
19 Pazarspor 1 0 1 0 1 4 0 -3
20 Kardemir Karabükspor 1 0 1 0 0 3 0 -3
Takım O G M B A Y P AV
1 1928 Bucaspor 1 1 0 0 3 1 3 +2
2 Fatsa Belediyespor 1 1 0 0 2 0 3 +2
3 Artvin Hopaspor 1 1 0 0 2 1 3 +1
4 Çankaya FK 1 1 0 0 1 0 3 +1
5 Diyarbekirspor 1 1 0 0 1 0 3 +1
6 Arnavutköy Belediye 1 0 0 1 2 2 1 0
7 Belediye Derincespor 1 0 0 1 2 2 1 0
8 Kemerspor 2003 1 0 0 1 1 1 1 0
9 Payasspor 1 0 0 1 1 1 1 0
10 Yeşilyurt Belediyespor 1 0 0 1 1 1 1 0
11 1877 Alemdağspor 1 0 0 1 1 1 1 0
12 Edirnespor 1 0 1 0 1 2 0 -1
13 Kızılcabölükspor 1 0 1 0 0 1 0 -1
14 Manisaspor 1 0 1 0 0 1 0 -1
15 Ofspor 1 0 1 0 1 3 0 -2
16 Nevşehir Belediyespor 1 0 1 0 0 2 0 -2
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 25/09/2020 Fatih Karagümrük vs Başakşehir FK
 26/09/2020 Kayserispor vs BB Erzurumspor
 26/09/2020 Göztepe vs Gaziantep FK
 26/09/2020 Hatayspor vs Kasımpaşa
 26/09/2020 Trabzonspor vs Yeni Malatyaspor
 27/09/2020 Çaykur Rizespor vs Alanyaspor
 27/09/2020 Konyaspor vs Beşiktaş
 27/09/2020 Sivasspor vs MKE Ankaragücü
 27/09/2020 Galatasaray vs Fenerbahçe
 28/09/2020 Antalyaspor vs Denizlispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 25/09/2020 Adanaspor vs Ankara Keçiörengücü
 26/09/2020 Ümraniyespor vs İstanbulspor
 26/09/2020 Akhisarspor vs Balıkesirspor
 26/09/2020 Bursaspor vs Giresunspor
 27/09/2020 Bandırmaspor vs Samsunspor
 27/09/2020 Ankaraspor vs Adana Demirspor
 27/09/2020 Altay vs Eskişehirspor
 28/09/2020 Boluspor vs Altınordu
 28/09/2020 Menemenspor vs Tuzlaspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/09/2020 Elazığspor vs Serik Belediyespor
 26/09/2020 Pazarspor vs Tarsus İdman Yurdu
 26/09/2020 Van Spor vs Kırklarelispor
 26/09/2020 Kırşehir Belediyespor vs Etimesgut Belediyespor
 26/09/2020 Mamak FK vs Turgutluspor
 26/09/2020 Bodrumspor vs Kastamonuspor
 26/09/2020 Karacabey Belediyespor vs 1922 Konyaspor
 26/09/2020 Pendikspor vs Kardemir Karabükspor
 26/09/2020 Sakaryaspor vs Eyüpspor
 04/10/2020 Van Spor vs Sivas Belediyespor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 26/09/2020 Fatsa Belediyespor vs Kızılcabölükspor
 26/09/2020 Ofspor vs 1877 Alemdağspor
 26/09/2020 Kemerspor 2003 vs Artvin Hopaspor
 26/09/2020 Payasspor vs Arnavutköy Belediye
 26/09/2020 Belediye Derincespor vs Manisaspor
 26/09/2020 Edirnespor vs Nevşehir Belediyespor
 26/09/2020 Diyarbekirspor vs 1928 Bucaspor
 04/10/2020 Artvin Hopaspor vs Ofspor
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI