Gizlilik Politikasi

İMAJ YAYINCILIK LTD. ŞTİ. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE DIŞ GİZLİLİK POLİTİKASI

İmaj Yayıncılık LTD. ŞTİ.(“İmaj”) ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde müşteri bilgilerinin gizliliğini ve güvenliğini en üst seviyede sağlamak konusunda gerekli tedbirleri almakta ve bu doğrultuda İmaj Gazetesi web adresinde (www.İmaj.com.tr ) aşağıda belirtilen hususları uygulamaktadır.

•İmaj Yayıncılık LTD. ŞTİ. faaliyetlerini gerçekleştirebilmek ve hizmetlerinin kesintisiz ilerleyebilmesini sağlamak adına, Genel Müdürlük, müşteriler, bayiler, internet sitesi, çağrı merkezi gibi kanallardan sözlü, yazılı ya da elektronik ortam üzerinden temin edebildiği kişisel verileri, Veri Sorumlusu sıfatıyla, hukuka uygun bir biçimde işlemektedir.

•Kişisel veriler İmaj Yayıncılık tarafından firma faaliyetlerinin eksiksiz olarak sürdürülmesi, yasal ve idari yükümlülükler kapsamında İmaj Yayıncılık'ın yürütmekte sorumlu olduğu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi, veri sahibinin mevzuattaki veya İmaj Yayıncılık'ın bünyesince kabul gören kural ve politikalardaki değişiklikler hususunda aydınlatılması, meşru menfaatlerin korunması, tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin yürütlmesi ile birlikte, anket ve oylamalar ile veri sahiplerinin görüşünün alınması ve müşteri memnuniyetinin sağlanması, İmaj Yayıncılık!a ait veya İmaj Yayıncılık tarafından kullanılan elektronik sistemlerin ve fiziki ortamların güvenliğinin sağlanması ve ilgili değerlendirmelerin yapılması suretiyle gerekli önlemlerin alınması, İmaj Yayıncılık tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden müşterileri faydalandırmak için iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması amacıylaişlenmektedir.

•İmaj Yayıncılık web sitesi üzerinden, yalnızca ürün, hizmet, talep ve şikâyet başvuruları için müşteri bilgileri alınmaktadır.

•İmaj Yayıncılık, kişisel verilerin gizliliğini ve güvenliğini korumaya önem verir. Bu doğrultuda, kişisel verileri yetkisiz erişim, zarar, kayıp veya ifşaya karşı korumak için gerekli teknik ve idari güvenlik önlemleri alınır. İmaj Yayıncılık, web sitesi üzerinden diğer web sitelerine erişim için verilen bağlantıların güvenlik ve gizliliğinden sorumlu değildir. Bu sitelere giriş sonucu karşılaşılabilecek maddi veya manevi kayıplarda sorumluluk kabul edilmeyecektir.

•İmaj Yayıncılıkweb sitesi üzerinden ürün ve hizmet satışı/başvurusu için talep edilen veya İmaj Gazetesi sisteminde var olan ve müşterilere ait her türlü kişisel bilgi, müşteri onayı olmadan 3. Kişilerle hiçbir şekilde paylaşılmamaktadır. Yalnızca müşteri bilgilerine erişme yetkisi bulunan yasal kurumlar ve yetkililer ile talep edilmesi durumunda müşteri bilgileri paylaşılabilecektir.

•Müşterilerimizin web sitesi üzerinden girmiş oldukları bilgilere 3. kişilerin erişimi engellenmiştir. Müşterilerimizin kişisel bilgilerinin gizliliğini korumak amacıyla İmaj Yayıncılık sistem ve internet alt yapısı en güvenilir seviyede tutularak gerekli önlemler alınmıştır.

•Kullanım amacı sonlanan ve yasal saklama süresi sona eren kişisel veriler, KVKK’nın 7. maddesi uyarınca İmaj Yayıncılık tarafından silinmekte, yok edilmekte veya anonim hale getirilmektedir.

•İmaj Yayıncılık, gerekli gördüğü durumlarda farklı kuruluşlardan destek hizmeti almakta ve ilgili kuruluşların İmaj Yayıncılık’nin gizlilik standartlarına ve şartlarına uygun hareket etmesini sağlamaktadır. İmaj Yayıncılık, sözleşme düzenlediği veri işleyenlerin bilgi güvenliğine en az kendisi kadar önem verdiklerinden ve müşterek sorumluluğun bilinciyle hareket ettiklerinden emin olmakta ve bunu sözleşmesel olarak da güvenceye almaktadır .Veri işleyenler, mevzuattaki tanım ile paralel olarak yalnız İmaj Yayıncılık’nin talimatları doğrultusunda, İmaj Yayıncılık ile akdedilmiş sözleşme çevçevesinde kalmak suretiyle ve mevzuata uygun olarak kişisel verileri işler.

•İmaj Yayıncılık web sitesi üzerinden diğer web sitelerine erişim için verilen linklerin güvenlik ve gizliliği İmaj Yayıncılık sorumluluğu altında bulunmamaktadır. Bu sitelerde karşılaşılabilecek maddi/manevi kayıplardan İmaj Yyayıncılık sorumluluk üstlenemez.

•İmaj Yayıncılık web sitesinde bulunan bilgi, materyal ve bunların düzenlenmesi konusundaki telif hakları, İmaj  Yayıncılık LTD. ŞTİ’ye aittir. İmaj Yayıncılık web sitesinde yer alan üçüncü şahıslara ait materyaller dışında kalan bilgi ve materyallere dair tüm telif hakları, tescilli marka, patent, entelektüel ve diğer mülkiyet hakları İmaj Yayıncılık'ta saklıdır.

•KVKK’nın 11. Maddesi kapsamında kişisel verileri işlenen gerçek kişilerin hakları düzenlenmektedir ve bu madde uyarınca veri sahipleri İmaj Yayıncılık üzerinde aşağıdaki haklara sahiptir:

i.Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

ii.Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

iii.Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

iv.Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

v.Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

vi.Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde, bunların silinmesini veya yok edilmesini isteme,

vii.Düzeltme ve silme işlemlerinin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

viii.İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ix.Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıdaki haklardan birinin kullanılması amaçlı olarak veri sahiplerinden gelecek talepler, İmaj Yayıncılık tarafından en geç 30 gün içerisinde karşılanacaktır. Bu talepler, KVKK Veri Sahibi Talep Formu’nu başvuru esnasında doldurup imzalayarak kimlik doğrulanmasını sağlayıcı belgelerle (nüfus cüzdanı, ehliyetvb.) birlikte İmaj Yayıncılık Genel müdürlüğüne bizzat başvuru yaparak, “İzzetpaşa Mahallesi, Abide-i Hürriyet Caddesi NO:162, Çağlayan, Şişli - İstanbul / Türkiye” adresine kimlik tespit edici belgeler ile bizzat elden teslim edilerek, noter kanalıyla söz konusu adrese gönderilerek veya İmajgazetecilik@hs03.kep.tr adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilecektir.

Taleplerin ayrıca bir maliyet gerektirmesi durumunda İmaj Yayıncılık ilgili mevzuat kapsamında belirlenen tutarlarda ücret talep edebilecektir.

İmaj Yayıncılık web sitesine müşterilerimizin/ziyaretçilerimizin giriş yapması, yukarıda belirtilen koşulları kabul ettiği anlamına gelmekte olup, İmaj Yayıncılık bu yasal uyarıda yer alan koşulları ve hükümleri, önceden bir ihbara gerek kalmaksızın değiştirme ve güncelleme hakkına sahiptir.

 

PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Başakşehir FK 22 12 3 7 41 22 43 +19
2 Sivasspor 21 12 3 6 40 24 42 +16
3 Trabzonspor 20 12 3 5 45 20 41 +25
4 Alanyaspor 21 11 4 6 41 20 39 +21
5 Galatasaray 21 11 4 6 35 17 39 +18
6 Fenerbahçe 21 11 5 5 40 24 38 +16
7 Beşiktaş 22 11 8 3 34 28 36 +6
8 Göztepe 20 8 6 6 25 22 30 +3
9 Gaziantep FK 21 7 8 6 31 35 27 -4
10 Yeni Malatyaspor 20 6 8 6 34 29 24 +5
11 Denizlispor 21 6 9 6 21 29 24 -8
12 Çaykur Rizespor 20 7 10 3 21 30 24 -9
13 Gençlerbirliği 21 5 10 6 30 39 21 -9
14 Konyaspor 21 4 9 8 16 27 20 -11
15 Antalyaspor 21 4 10 7 20 38 19 -18
16 MKE Ankaragücü 21 3 10 8 18 37 17 -19
17 Kasımpaşa 21 4 13 4 28 46 16 -18
18 Kayserispor 21 2 13 6 21 54 12 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Hatayspor 21 12 3 6 30 17 42 +13
2 BB Erzurumspor 21 11 5 5 24 16 38 +8
3 Bursaspor 21 12 6 3 32 26 36 +6
4 Adana Demirspor 21 9 5 7 38 22 34 +16
5 Altay 21 8 6 7 25 21 31 +4
6 Akhisarspor 21 7 6 8 23 22 29 +1
7 Keçiörengücü 21 7 6 8 16 15 29 +1
8 Menemenspor 21 8 8 5 23 26 29 -3
9 Balıkesirspor 21 7 7 7 21 20 28 +1
10 Fatih Karagümrük 21 7 7 7 26 27 28 -1
11 Ümraniyespor 21 8 9 4 31 33 28 -2
12 Giresunspor 20 7 6 7 23 25 28 -2
13 Altınordu 22 5 8 9 24 30 24 -6
14 İstanbulspor 20 5 7 8 29 29 23 0
15 Osmanlıspor FK 22 5 11 6 25 35 18 -10
16 Adanaspor 21 3 10 8 22 33 17 -11
17 Eskişehirspor 21 7 10 4 28 31 16 -3
18 Boluspor 21 2 10 9 18 30 15 -12
Takım O G M B A Y P AV
1 Samsunspor 22 17 1 4 50 8 55 +42
2 Manisa FK 22 16 1 5 63 20 53 +43
3 Sancaktepe Bld 22 13 5 4 37 17 43 +20
4 Hekimoğlu Trabzon 21 12 6 3 35 30 39 +5
5 İnegölspor 22 10 8 4 36 25 34 +11
6 Çorum FK 22 11 10 1 32 30 34 +2
7 Sarıyer 22 9 7 6 28 25 33 +3
8 Pendikspor 22 9 8 5 32 28 32 +4
9 Afjet Afyonspor 22 9 9 4 31 25 31 +6
10 Zonguldak Kömürspor 22 8 7 7 28 28 31 0
11 Tarsus İdman Yurdu 22 9 12 1 30 33 28 -3
12 Kırklarelispor 21 6 7 8 19 26 26 -7
13 Hacettepe Spor 22 8 12 2 28 41 26 -13
14 1922 Konyaspor 22 7 12 3 27 35 24 -8
15 Amed Sportif 22 6 10 6 20 32 24 -12
16 Başkent Akademi FK 21 6 12 3 27 31 21 -4
17 Gümüşhanespor 21 5 13 3 23 39 18 -16
18 Şanlıurfaspor 22 0 21 1 5 78 14 -73
Takım O G M B A Y P AV
1 Artvin Hopaspor 21 11 2 8 35 14 41 +21
2 Serik Belediyespor 21 12 4 5 37 21 41 +16
3 24Erzincanspor 22 11 3 8 32 17 41 +15
4 68 Aksaray Belediyespor 23 11 5 7 35 21 40 +14
5 Buca FK 23 11 6 6 36 28 39 +8
6 Düzcespor 22 9 6 7 24 16 34 +8
7 Karaköprü Belediyespor 22 8 5 9 21 17 33 +4
8 Çatalcaspor 22 7 4 11 31 23 32 +8
9 Silivrispor 22 7 6 9 30 25 30 +5
10 Sultanbeyli Bld. 21 7 6 8 25 20 29 +5
11 Çankaya FK 23 7 9 7 25 31 28 -6
12 Erzin Spor Kulübü 22 5 7 10 23 24 25 -1
13 52 Orduspor FK 21 4 4 13 14 15 25 -1
14 Kızılcabölükspor 21 5 7 9 28 28 24 0
15 Şile Yıldızspor 22 5 8 9 16 19 24 -3
16 Yomraspor 21 5 8 8 22 26 23 -4
17 Tokatspor 22 1 18 3 13 51 6 -38
18 Manisaspor 23 1 19 3 16 67 0 -51
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 15/02/2020 Denizlispor vs Kayserispor
 15/02/2020 Konyaspor vs Göztepe
 15/02/2020 MKE Ankaragücü vs Fenerbahçe
 16/02/2020 Alanyaspor vs Gençlerbirliği
 16/02/2020 Trabzonspor vs Sivasspor
 16/02/2020 Galatasaray vs Yeni Malatyaspor
 17/02/2020 Antalyaspor vs Kasımpaşa
 17/02/2020 Gaziantep FK vs Çaykur Rizespor
 21/02/2020 Sivasspor vs Alanyaspor
 17/02/2020 Antalyaspor - Kasımpaşa Kasımpaşa ligdeki son 6 maçında hiç kazanamadı  Antalyaspor yenilmez
 21/02/2020 Sivasspor - Alanyaspor Alanyaspor ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  Alanyaspor yenilmez
 21/02/2020 Sivasspor - Alanyaspor Sivasspor ligde evindeki son 11 maçında hiç kaybetmedi  Sivasspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 15/02/2020 Hatayspor vs Akhisarspor
 15/02/2020 Boluspor vs Ümraniyespor
 15/02/2020 Menemenspor vs Eskişehirspor
 16/02/2020 Keçiörengücü vs Altay
 16/02/2020 Bursaspor vs Adana Demirspor
 16/02/2020 Fatih Karagümrük vs Giresunspor
 16/02/2020 Balıkesirspor vs İstanbulspor
 17/02/2020 Adanaspor vs BB Erzurumspor
 21/02/2020 Eskişehirspor vs Hatayspor
 16/02/2020 Balıkesirspor - İstanbulspor Balıkesirspor ligde evindeki son 6 maçında hiç kazanamadı  İstanbulspor yenilmez
 17/02/2020 Adanaspor - BB Erzurumspor BB Erzurumspor ligdeki son 5 maçında hiç kaybetmedi  BB Erzurumspor yenilmez
 21/02/2020 Osmanlıspor FK - Menemenspor Osmanlıspor FK ligde evindeki son 5 maçında hiç kazanamadı  Menemenspor yenilmez
 21/02/2020 Eskişehirspor - Hatayspor Eskişehirspor ligdeki son 5 maçında hiç kaybetmedi  Eskişehirspor yenilmez
 21/02/2020 Osmanlıspor FK - Menemenspor Menemenspor ligdeki son 5 maçında hiç kazanamadı  Osmanlıspor FK yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 15/02/2020 Bayburt Özel İdare Spor vs Kardemir Karabükspor
 15/02/2020 Kastamonuspor vs Bodrumspor
 15/02/2020 Sivas Belediyespor vs Ankara Demirspor
 15/02/2020 Etimesgut Belediyespor vs Uşak Spor
 15/02/2020 Eyüpspor vs Kahramanmaraşspor
 15/02/2020 Sakaryaspor vs Kırşehir Belediyespor
 15/02/2020 Tuzlaspor vs Bandırmaspor
 19/02/2020 Kahramanmaraşspor vs Kastamonuspor
 19/02/2020 Sivas Belediyespor vs Sakaryaspor
 19/02/2020 Kardemir Karabükspor - Elazığspor Kardemir Karabükspor ligdeki son 15 maçında hiç kazanamadı  Elazığspor yenilmez
 19/02/2020 Bandırmaspor - Kırşehir Belediyespor Bandırmaspor ligde evindeki son 12 maçında hiç kaybetmedi  Bandırmaspor yenilmez
 19/02/2020 Ergene Velimeşe - Eyüpspor Ergene Velimeşe ligde evindeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  Ergene Velimeşe yenilmez
 19/02/2020 Bodrumspor - Bayburt Özel İdare Spor Bayburt Özel İdare Spor ligdeki son 7 maçında hiç kazanamadı  Bodrumspor yenilmez
 19/02/2020 Kardemir Karabükspor - Elazığspor Elazığspor ligde deplasmandaki son 8 maçında hiç kazanamadı  Kardemir Karabükspor yenilmez
 19/02/2020 Ankara Demirspor - Etimesgut Belediyespor Ankara Demirspor ligdeki son 11 maçında hiç kaybetmedi  Ankara Demirspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 15/02/2020 Karaköprü Belediyespor vs Yomraspor
 15/02/2020 52 Orduspor FK vs Artvin Hopaspor
 15/02/2020 Düzcespor vs Şile Yıldızspor
 15/02/2020 Erzin Spor vs 24Erzincanspor
 15/02/2020 Serik Belediyespor vs Kızılcabölükspor
 15/02/2020 Silivrispor vs Çatalcaspor
 15/02/2020 Sultanbeyli Bld. vs Tokatspor
 19/02/2020 Artvin Hopaspor vs Serik Belediyespor
 19/02/2020 Yomraspor vs Silivrispor
 19/02/2020 Kızılcabölükspor - Karaköprü Belediyespor Karaköprü Belediyespor ligde deplasmandaki son 10 maçında hiç kazanamadı  Kızılcabölükspor yenilmez
 19/02/2020 Tokatspor - 52 Orduspor FK Tokatspor ligde evindeki son 11 maçını kaybetti  52 Orduspor FK kazanır
 19/02/2020 Sultanbeyli Bld. - Düzcespor Düzcespor ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  Düzcespor yenilmez
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI