SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Dil Seçimi

Samsunspor'un Konferans Ligi rakibi belli oldu

Haber görseli

Samsunspor, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turunda Kuzey Makedonya temsilcisi Shkendija ile eşleşti. Lig aşamasını 12. sırada tamamlayan ve kura çekimine seribaşı olarak katılan kırmızı-beyazlı ekip, son 16 biletini almak için Shkendija ile karşı karşıya gelecek.

İLK MAÇ DEPLASMANDA, RÖVANŞ SAMSUN’DA

Eşleşmenin ilk karşılaşması 19 Şubat Perşembe günü Kuzey Makedonya’da oynanacak. Rövanş mücadelesi ise 26 Şubat Perşembe günü Samsunspor’un sahasında yapılacak. Kırmızı-beyazlılar, turu taraftarı önünde geçmeyi hedefliyor.

ÇAPA: “İSTEDİĞİMİZ KURAYI ÇEKTİK”

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, eşleşmeyle ilgili değerlendirmesinde istedikleri bir kura çektiklerini söyledi. Kuzey Makedonya’nın coğrafi ve ulaşım açısından avantajlı olduğunu belirten Çapa, “Finlandiya takımıyla eşleşseydik hem yolculuk hem de iklim şartları bizi zorlayabilirdi. Shkendija’nın çıkması bizim adımıza sevindirici oldu” dedi.

“KAĞIT ÜZERİNDE FAVORİYİZ AMA CİDDİYET ŞART”

Rakiplerini ciddiye aldıklarını vurgulayan Fuat Çapa, “Rakibimiz de UEFA Konferans Ligi’nde ilk 24 takım arasına girmeyi başardı. Kağıt üzerinde favori gözüküyoruz ancak maçlar sahada oynanıyor. Bu nedenle rakibimizi ciddiye almak zorundayız” ifadelerini kullandı.

HEDEF İLK MAÇTA AVANTAJ

Çapa, ilk maçın deplasmanda olmasının avantaj olduğuna dikkat çekerek, “İlk maçta galip gelip rövanşı kendi sahamızda oynayarak tur atlamak istiyoruz” dedi. Samsunspor, Konferans Ligi’nde yoluna devam ederek Avrupa’da bir üst tura yükselmeyi amaçlıyor.

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.