Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Kılıçdaroğlu cephesi tarih verdi: Hiçbir şey gizli kalmayacak

CHP’de yaşanan tartışmaların ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meclis’te grup toplantısı yapacağını açıklayan Müslim Sarı, "Hiçbir şey gizli kalmayacak" mesajı verdi. Sarı, toplantıda son dönemde yaşanan gelişmelerin değerlendirileceğini belirtti.

SİYASET 07.06.2026 11:11 Mazhar Taha Akkaya 136 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Kılıçdaroğlu cephesi tarih verdi: Hiçbir şey gizli kalmayacak
Paylaş:
N

CHP’de “mutlak butlan” kararının ardından başlayan tartışmalar devam ederken, Kemal Kılıçdaroğlu cephesinden grup toplantısına ilişkin yeni açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu’nun sözcüsü Müslim Sarı, yapılması planlanan toplantıya ilişkin “Hiçbir şey gizli kalmayacak” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU SALI GÜNÜ KONUŞACAK

Müslim Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP’nin tarihi bir süreçten geçtiğini belirterek Kemal Kılıçdaroğlu’nun Meclis’te açıklamalarda bulunacağını duyurdu.

Sarı, grup toplantısında son dönemde yaşanan gelişmelerin ele alınacağını ifade etti.

“HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK”

Sarı, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin birliği ve bütünlüğü için tarihi bir süreçten geçiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, salı günü Meclis’te yapacağı grup toplantısında son dönemde yaşanan önemli gelişmeleri değerlendirecek. Hiçbir şey gizli kalmayacak.”

Sarı ayrıca vatandaşın gündemine dönüleceğini belirterek, işçi ve emekçilerin sorunlarını gündeme taşıyacaklarını söyledi.

CHP’DE GRUP TOPLANTISI TARTIŞMASI

Öte yandan CHP’de grup toplantısı yetkisine ilişkin tartışmalar da devam ediyor.

Özgür Özel cephesi, Meclis kayıtlarında grup başkanlığı görevinin sürdüğünü belirterek grup toplantısı yapma yetkisinin kendilerinde olduğunu savunmuştu.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ise Meclis Başkanlığı’nın parti içi hukuki tartışmaların tarafı olmadığını belirtmişti.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Türkiye'den e-ihracat rekoru: Mikro ihracat 10 yılda 15 kat arttı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Türkiye'den e-ihracat rekoru: Mikro ihracat 10 yılda 15 kat arttı
WhatsApp
İhbar Hattı