Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

MHP'de bir il teşkilatı daha feshedildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Isparta il ve 13 ilçe teşkilatının feshedildiğini, il başkanlığına ise Osman Gülay’ın atandığını açıkladı.

SİYASET 15.05.2026 15:41 Buket Saymaz 946 okuma Okuma Süresi: 1 dk
MHP'de bir il teşkilatı daha feshedildi
Paylaş:
N

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Isparta il teşkilat organlarının feshedildiğini ve yeni atamanın gerçekleştirildiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Semih Yalçın, fesih kararının parti tüzüğü çerçevesinde alındığını belirtti. Yalçın, Isparta il teşkilatı ile birlikte toplam 13 ilçe teşkilat organının, tüzüğün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden feshedildiğini kaydetti.

YENİ İL BAŞKANI ATANDI

Teşkilatların feshedilmesinin ardından yeni görevlendirmeler de yapıldı. Yalçın, aynı tüzük maddelerinin verdiği yetkiyle MHP Isparta İl Başkanlığı görevine Osman Gülay’ın atandığını kamuoyuna duyurdu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
ETİKETLER
MHP
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Karadeniz'de iki ilde gizemli İHA hareketliliği
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Karadeniz'de iki ilde gizemli İHA hareketliliği
WhatsApp
İhbar Hattı