Haymana'nın eski Belediye Başkanı Özdemir Turgut, düzenlediği basın toplantısında önümüzdeki seçimlerde Haymana Belediye Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
Turgut, uzun yıllardır Haymana ve Haymanalılar için hizmet etmeyi amaç edindiğini belirterek, siyasi kariyeri boyunca ilçeye katkı sunmak için çalıştığını ifade etti.
"HAYMANA VE HAYMANALILARIN YANINDA OLDUK"
Özdemir Turgut, görev süresi boyunca toplumun tüm kesimleriyle iletişim içinde olduklarını belirtti.
Siyasi kimlik ayrımı yapmadan Haymanalıların yanında olduklarını söyleyen Turgut, belediye başkanlığı döneminde eşitlik anlayışıyla hizmet yürüttüklerini ifade etti.
10 YILLIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNİ ANLATTI
Turgut, belediye başkanlığı döneminde Ankara Büyükşehir Belediyesi, bakanlıklar ve bürokrasiyle uyumlu çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Konuşmasında Ankara-Haymana bölünmüş yolu, doğalgaz çalışmaları, milli park, şehitlik, kapalı pazar yeri, kaplıca suyunun uluslararası tescili ve taziye çadırları gibi projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.
HAYMANA İÇİN YENİ PROJELER MESAJI
Turizm çalışmalarıyla Haymana'nın marka değerini artırmayı hedeflediklerini ifade eden Turgut, spor yatırımları, festivaller, tohum eleme tesisi, halk eğitim binası, gençlik merkezi ve aile yaşam merkezi için yapılan çalışmalara da değindi.
Turgut, bundan sonraki hedeflerinin Haymana'nın gelirini artıracak, göçü azaltacak ve ekonomik gelişimi destekleyecek projeler hazırlamak olduğunu söyledi.
"YENİ KALKINMA PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ"
Özdemir Turgut, uzman ekiplerle yeni kalkınma projeleri üzerinde çalıştıklarını belirterek, hazırlanan projelerin önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.
Turgut, geçmiş dönemde yapılan çalışmaların yeni dönem hedefleri için temel oluşturduğunu söyledi.
ÖZDEMİR TURGUT ADAYLIĞINI DUYURDU
Konuşmasının sonunda Haymanalıların desteğiyle yeniden yola çıktığını belirten Turgut, "Önümüzdeki seçimlerde Haymana Belediye Başkanlığı'na adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum" ifadelerini kullandı.
Turgut, adaylığının Haymana ve Haymanalılar için hayırlı olması temennisinde bulundu.