CHP Grup Başkanı Özgür Özel, çeşitli programlara katılmak üzere gittiği Niğde’de kiraz üreticileri, tarım işçileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özel, ziyaretleri kapsamında üreticilerin sorunlarını dinlerken Çiftlik Belediyesi tarafından yaptırılan halk ekmek fırınının açılışına da katıldı.
NİĞDE’DE ÜRETİCİ VE ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Programına Ulukışla ilçesine bağlı Beyağıl köyünde başlayan Özel, kiraz üreticileri ve tarım işçileriyle görüşerek yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Niğde kent merkezine geçen Özel, esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti.“CHP BU İCRAATLARLA İKTİDARA YÜRÜYOR”
Çiftlik ilçesindeki halk ekmek fırınının açılışında konuşan Özel, Belediye Başkanı Arif Çakıl’ın önemli bir hizmete imza attığını belirtti.
Özel, “CHP bu icraatlarla iktidara yürüyor. Ekrem İmamoğlu'na ve Hüseyin Can Güner'e yapılan saldırının da tamamen siyasi olduğunu hepimiz biliyoruz. Şunu buradan açıklıkla söyleyelim, çok uzun süredir 'Ankara’daki belediyelere operasyon yapın' baskısı vardı. Ancak bir belediye başkanı suçüstü rüşvetle yakalanırsa o zaman savcılık böyle işler yapabilir. Bununla ilgili de zaten yakalananı biz de partide tutmadık, tutmuyoruz.” ifadelerini kullandı.