Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Özgür Özel'den Çankaya operasyonuna sert tepki: Ankara'da siyasi operasyon yapıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çankaya Belediyesi'ne yönelik operasyonun siyasi olduğunu savunarak, "Ankara'da ilk kez siyasi operasyon yapıldı. Bizi durduramaz, sindiremezler. Dimdik ayaktayız" dedi.

SİYASET 11.07.2026 12:59 Mazhar Taha Akkaya 142 okuma Okuma Süresi: 2 dk
Özgür Özel'den Çankaya operasyonuna sert tepki: Ankara'da siyasi operasyon yapıldı
Paylaş:
N

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'nın Pozantı ilçesine bağlı Akçatekir Yaylası'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Konuşmasının önemli bölümünü sabah saatlerinde Çankaya Belediyesi'ne yönelik operasyona ayıran Özel, iktidara ve yargı sürecine sert eleştiriler yöneltti.

"ANKARA'DA İLK KEZ SİYASİ OPERASYON YAPILDI"

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'e yönelik operasyonun siyasi olduğunu öne süren Özel, Ankara'da bugüne kadar benzer uygulamaların yaşanmadığını savundu.

Özel, "Bugün sabah ilk kez Ankara'da siyasi operasyon yapıldı. Gizli tanık iddialarıyla belediyemize operasyon düzenlendi. Bunun siyasi bir operasyon olduğu apaçık ortadadır." ifadelerini kullandı.

"PROGRAMI KESMEMİ İSTEMEDİ"

Operasyonun ardından Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile görüştüğünü belirten Özel, Ankara'ya dönmeyi düşündüğünü ancak Güner'in kendisine programına devam etmesini söylediğini aktardı.

Özel, "Sabah kendisine programı iptal edip Ankara'ya döneyim dedim. Bana 'Siz yürümeye devam edin. Siz yürümezseniz her şey durur' dedi." diye konuştu.

"BİZİ DURDURAMAZLAR"

Yargı üzerinden CHP'ye baskı kurulduğunu savunan Özel, operasyonlarla partilerinin iktidar yürüyüşünün engellenemeyeceğini söyledi.

Özel, "Yargıya baskılar ve operasyonlarla bizi durduramaz, sindiremez, heyecanımızı söndüremezler. Halkın coşkun akan selinin önünde kimse duramaz." dedi.

"SANDIĞA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Cumhuriyet'in en büyük kazanımının sandık olduğunu belirten Özel, demokrasi mücadelesini sürdüreceklerini ifade etti.

"Cumhuriyet'in en büyük kazanımı sandığa sonuna kadar sahip çıkacağız." diyen Özel, CHP'nin iktidar yürüyüşünden vazgeçmeyeceğini söyledi.

"PARTİMİZİ GERİ ALMAK İSTİYORUZ"

Partilerinin hukuk mücadelesini sürdürdüğünü belirten Özel, CHP'yi yeniden eski gücüne kavuşturacaklarını ifade etti.

Özel, "Partimizi geri almak istiyoruz. Süreçleri uzatarak bu mücadeleyi durdurabileceklerini sanıyorlar ama bunu başaramayacaklar. Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız." değerlendirmesinde bulundu.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Türk somonu ihracatı 6 ayda 201,8 milyon doları aştı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Türk somonu ihracatı 6 ayda 201,8 milyon doları aştı
WhatsApp
İhbar Hattı