anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

''Soğuklar virüsü etkilemez''

Dünya genelinde 150 binden fazla kişiye bulaşan koronavirüsü Türkiye'de görülmesi üzerine önümüzdeki günlerde hava sıcaklığının düşeceği haberleri tedirginlik oluşturdu.
 Tarih: 15-03-2020 09:11:19   Güncelleme: 15-03-2020 10:56:19
''Soğuklar virüsü etkilemez''

 

Ani sıcaklık düşüşleri ve koronavirüs ilişkisiyle ilgili çok merak edilen soruya yanıt veren Prof. İlyas Dökmetaş "Soğuklar koronavirüsü etkilemez. Virüs temasla bulaşır"dedi.

CNN TÜRK canlı yayınına bağlanan meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların düşeceğini belirterek hava durumu bilgisi verdi:

" Bugün dışarıda olanlar hissetmişlerdir. İstanbul'da ciddi bir sıcaklık farkı var. Yarından itibaren önümüzdeki haftanın neredeyse tamamı sert bir sıcaklık düşüşü var. Yarın Marmara'da Karadeniz'de öğlenden sonra akşam saatlerinde İç Ege ve Anadolu'da sağanak yağış var.

Yarın İstanbul 10 derecenin üzerini göremeyecek. İki gün içinde 12-13 derecelik bir azalış var. Ankara'da 19 dereceden yaklaşık 5 dereceye inecek. Pazartesi kısa süreli kar yağışları bekliyoruz. Adım adım geçersek yarından itibaren sıcaklık düşmeye başlıyor kuzey bölgelerde.

Sıcaklık azalışıyla sağanak yağış gelecek. Gece sıcaklıklarının sıfırın altına inmesini bekliyoruz Marmara genelinde -1 dereceler, İç Anadolu'da ise -7 dereceler bile ölçülecek."

 

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI