SON GELİŞMELER
Bize Ulaşın

Söke’nin kurtuluşunun 103. yılında İrem Derici coşkusu

Haber görseli

Söke’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı İrem Derici sahne aldı. Novada Outlet otoparkında gerçekleşen konsere 7’den 70’e binlerce vatandaş katıldı.

SAHNEDE BAYRAKLI KUTLAMA

İki saati aşkın performansıyla sahne alan İrem Derici, sevilen şarkılarını Sökeliler için seslendirdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla konser alanını dolduran vatandaşlar, hem kurtuluş coşkusunu yaşadı hem de müzik keyfini doyasıya paylaştı.

BELEDİYEDEN ÇİÇEK VE PLAKET

Konser sonunda sahneye çıkan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Evin, sanatçıya çiçek ve plaket takdim etti. Evin, Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ın selamlarını ileterek, “Bugün Söke’mizin kurtuluşunun 103. yıl dönümünde büyük gurur yaşıyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

İREM DERİCİ: “BURADA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Konser sırasında konuşan İrem Derici, Söke’nin kurtuluş gününde sahne almaktan dolayı gururlu olduğunu belirterek, “Böylesine anlamlı bir günde coşkuya ortak olmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“BÜYÜK NAZAR ÇIKTI”

Geçtiğimiz hafta baygınlık geçirip düşerek başından yaralanan ve dikiş atılan ünlü sanatçı, yeniden sahnede olmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Derici, “İl olarak ciddi bir soğuk algınlığının ardından düştüm ve yaralandım. Artık benden büyük bir nazarın çıktığına inanıyorum” dedi. Sanatçı, kaza sonrası iptal ettiği bazı konserlerin ardından Söke konserini heyecanla beklediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak:İHA

Küfür, hakaret ve spam yayınlanmaz.
Köşe Yazarlarımız