anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Solana ağındaki NFT Satışları 2 Milyar Doları Aştı

Solana, tüm zamanların NFT satışlarında 2 milyar dolarlık değerin üzerine çıktı. Ağın, toplam 2,35 milyar dolarlık satış hacmine ulaştığı söyleniyor.
 Tarih: 07-06-2022 12:39:45
Solana ağındaki NFT Satışları 2 Milyar Doları Aştı

"Ethereum katili" olarak anılan Solana blokzincir ağı; güvenlik, merkeziyetsizlik ve ölçeklenebilirlik konusunda öne çıkıyor. Diğer yandan Solana, son yıllarda NFT'leri söz konusu olduğunda akla gelen ağlardan biri haline geldi. Son verilere göre Solana ağındaki NFT satışları 2 milyar doların üzerine çıktı.

Solana'daki NFT Satışları 2 Milyar Doları Geçti
Solana, tüm zamanların NFT satışlarında 2 milyar dolarlık değerin üzerine çıktı. Ağın, toplam 2,35 milyar dolarlık satış hacmine çıktığı söyleniyor. Bu dönüm noktasıyla birlikte Solana, Ronin ve Ethereum'un ardından üçüncü sırada konumlanıyor.

Ayrıca Solana'nın low, Polygon, WAX, Avalanche, Palm, Tezos, Waves, Binance Smart Chain (BSC) ve Panini'den daha yüksek bir satış hacmine sahip olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Ekim 2021'den itibaren artan benzersiz alıcı sayısına bakıldığında, satışlarda görülen artış, ağdaki toplam işlem sayısının 83.697 benzersiz alıcıya ve 375.618 işleme ulaşmasına neden oldu. Ekim ayının sonunda Solana'nın satış hacmi 286 milyon doların biraz üzerindeydi.

Ekim ayında, benzersiz alıcı sayısındaki yüzde 83'lük artış ile Ocak 2022'de Solana'da yeni NFT alıcılarının sayısı da zirve y aptı. Ocak 2022'de benzersiz alıcıların sayısı 153.602 olarak kaydedildi.

Bu arada ağdaki popüler NFT'lere baktığımızda, şöyle sıralandıklarını görüyoruz: Chainers, Thug Birdz, Meerkat Millionaire Country Club, Frakt, Portals, Solsteads, Cosmic Condos, SolPunks, Blockstars, Akuma no Neko, Infinity Labs ve Solarians.

Etiketler #NFT #Solana
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI