anani kanguru gibi ziplatip sikiyorum

Son dakika! Artan korona vakaları sonrası yeni tedbirler gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artan korona vakaları sonrası yeni tedbirler gelecek mi?" sorusuna "Bilim Kurulu'ndan ne gibi tedbirler bildirilecek, ona göre adımlarımızı atacağız" yanıtını verdi.
 Tarih: 23-10-2020 15:13:42
Son dakika! Artan korona vakaları sonrası yeni tedbirler gelecek mi?

 

"TOPLU MEKANLARDAN KAÇINMAK LAZIM"
Bugün itibariyle İstanbul'un koronavirüs salgınında en önde gelen il olduğuna dikkat çeken Erdoğan, "Bu konuda bu mücadeleyi başta yazılı görsel medya olmak üzere yoğun bir şekilde sürdürmek lazım. Maske, mesafe ve hijyen. Bunlara hassasiyetle sarılmamız lazım. Bir de toplu mekanlardan ciddi manada kaçınmak gerekiyor. Bu toplu mekanlarda bulunmak, buralarda virüsün çok daha seri bir şekilde yaygınlaşmasını sağlıyor. Buna kendi evlerimiz de dahil. Kendimize dikkat etme noktasındayız" dedi.

"ADIMLARIMIZI ATACAĞIZ"
Basın mensuplarının "Artan korona vakaları sonrası yeni tedbirler gelecek mi?" sorusuna yanıt veren Erdoğan, "Şu anda Sağlık Bakanımız değişik illeri dolaşıyor. Oralarda ne gibi tedbirler alacağız, bunları yaygınlaştıracağız, bunun çalışmalarını yapıyoruz. Bilim Kurulu'ndan ne gibi tedbirler bildirilecek, ona göre adımlarımızı atacağız" ifadelerini kullandı.

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI