SON DAKİKA: Cumali'den acı haber geldi!
Adana'nın Karataş ilçesinde 6 gün önce kaybolan 7 yaşındaki Cumali’nin cansız bedeni bulundu.
AİLENİN UMUTLU ARAYIŞI
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinden mevsimlik tarım işçisi olarak Karataş’a gelen Karanfil ve İbrahim Timi çiftinin büyük oğlu Cumali, 12 Nisan sabahı arkadaşıyla oyun oynamak için çadırdan ayrıldı. Ancak bir daha kendisinden haber alınamadı. Aile ve çevredeki işçiler, çocuğu bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi.
YOĞUN ARAMA ÇALIŞMALARI
Jandarma ve AFAD ekipleri, dron ve iz takip köpekleriyle arama çalışmalarına başladı. 5 gün boyunca sadece Cumali’nin terliği bulunabildi. 6. günün sonunda, sulama kanalında köprünün olduğu bölgede çocuğun cansız bedeni bulundu.
YAKINLARININ ACI DOLU ANLARI
Arama çalışmalarına yaklaşık 150 personel katılırken, Cumali’nin cansız bedeninin bulunması yakınlarını yasa boğdu. Olay yerinde fenalık geçiren aile üyelerine sağlık ekipleri müdahale etti.
https://youtu.be/DpJx0ytE-dw
Kaynak: İHA