SON DAKİKA: Cumali’den acı haber geldi!

Yayınlama: 17.04.2025
Düzenleme: 17.04.2025 13:32
A+
A-

Adana’nın Karataş ilçesinde 6 gün önce kaybolan 7 yaşındaki Cumali’nin cansız bedeni bulundu.

AİLENİN UMUTLU ARAYIŞI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinden mevsimlik tarım işçisi olarak Karataş’a gelen Karanfil ve İbrahim Timi çiftinin büyük oğlu Cumali, 12 Nisan sabahı arkadaşıyla oyun oynamak için çadırdan ayrıldı. Ancak bir daha kendisinden haber alınamadı. Aile ve çevredeki işçiler, çocuğu bulamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

YOĞUN ARAMA ÇALIŞMALARI

Jandarma ve AFAD ekipleri, dron ve iz takip köpekleriyle arama çalışmalarına başladı. 5 gün boyunca sadece Cumali’nin terliği bulunabildi. 6. günün sonunda, sulama kanalında köprünün olduğu bölgede çocuğun cansız bedeni bulundu.

YAKINLARININ ACI DOLU ANLARI

Arama çalışmalarına yaklaşık 150 personel katılırken, Cumali’nin cansız bedeninin bulunması yakınlarını yasa boğdu. Olay yerinde fenalık geçiren aile üyelerine sağlık ekipleri müdahale etti.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.