Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

60. yıla özel ortaklık: Memorial ve Eczacıbaşı el sıkıştı

Eczacıbaşı Kulübü, Memorial Sağlık Grubu ile önemli bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma, sporcuların sağlık ve performanslarına katkı sağlamayı hedefliyor.

SPOR 12.08.2026 11:51 Güncelleme: 12.08.2026 12:13 Sibel Eyüpoğlu 597 okuma Okuma Süresi: 2 dk
60. yıla özel ortaklık: Memorial ve Eczacıbaşı el sıkıştı
Paylaş:
N

Eczacıbaşı Spor Kulübü ile Memorial Sağlık Grubu, yeni sezon öncesinde sponsorluk anlaşmasına imza attı. Eczacıbaşı Spor Salonu’nda düzenlenen törende, iki kurum arasındaki iş birliği resmiyet kazandı.

İmza törenine Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Genel Müdür Ali Atalık, voleybol A takımı kaptanı Simge Aköz ve Memorial Sağlık Grubu CEO’su Bora Uludüz katıldı.

“UZUN SÜRELİ BİR İŞ BİRLİĞİNİN BAŞLANGICI”

Törende konuşan Faruk Eczacıbaşı, kulübün 60. yılına girerken önemli bir iş birliğine imza attıklarını söyledi.

Eczacıbaşı, “Bugün attığımız bu adım, yalnızca bir sponsorluk anlaşması olmaktan öte, ortak değerlere dayanan uzun süreli bir işbirliğinin başlangıcıdır. Sponsorumuzun sağlık konusundaki uzmanlığını ve güvenilirliğini sporcularımızın yanında görmek bizim için büyük önem taşıyor.” ifadelerini kullandı.

Kadın voleybolunda dünya standartlarında bir yapı oluşturmanın ortak çalışmalarla mümkün olduğunu belirten Eczacıbaşı, kulüplerin, federasyonların, sponsorların ve sağlık kuruluşlarının katkısının önemli olduğunu vurguladı. Yeni anlaşmanın yalnızca A takımı değil, altyapı sporcularını da kapsayan bir katkı sağlayacağını ifade etti.

“SAĞLIKLI SPORCU, GÜÇLÜ TAKIM DEMEKTİR”

Eczacıbaşı Spor Kulübü Genel Müdürü Ali Atalık ise sağlık desteğinin spor başarısındaki önemine dikkat çekti.

Atalık, “Sağlıklı sporcu, güçlü takım demektir. Bu anlaşmayla birlikte sporcularımız performanslarına odaklanabilecekler. Bu sezon en üst seviyeye oynamayı hedefliyoruz.” dedi. Takım bilinciyle hareket ederek önemli başarılara ulaşmayı amaçladıklarını belirten Atalık, yeni sezon hedeflerine de değindi.

MEMORIAL’DAN SPORCULARA SAĞLIK DESTEĞİ

Memorial Sağlık Grubu CEO’su Bora Uludüz, Eczacıbaşı ile gerçekleştirilen iş birliğinin kendileri için gurur verici olduğunu söyledi. Eczacıbaşı’nın Türk kadın voleybolunun köklü kulüplerinden biri olduğunu belirten Uludüz, sağlık alanındaki teknolojileri ve uzman hekim kadrolarıyla sporcuların yanında olacaklarını ifade etti.

Uludüz, “Hedefimiz, sağlık ve sporu bir araya getirerek daha geniş bir kitleye bu bilinci yaymaktır.” açıklamasında bulundu.

SİMGE AKÖZ: “GERÇEK BİR YOL ARKADAŞLIĞINA DÖNÜŞSÜN”

Eczacıbaşı Voleybol Takımı kaptanı Simge Aköz ise yeni iş birliğinin önemine değindi.Sakatlıkların voleybolda önemli bir risk olduğunu belirten Aköz, sağlıklı bir sezon geçirmeyi diledi.

Aköz, sponsor desteğinin özellikle altyapıya katkı sağlamasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, iş birliğinin uzun soluklu bir yol arkadaşlığına dönüşmesini istedi. İmza töreni, katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi Muhabir: Sibel Eyüpoğlu
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Hamas Filistin seçimlerine katılacağını duyurdu: En geniş ulusal ittifakla katılacağız
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Hamas Filistin seçimlerine katılacağını duyurdu: En geniş ulusal ittifakla katılacağız
WhatsApp
İhbar Hattı