Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

A Milli Takım’da İtalya mesaisi tamamlandı

A Milli Takım, İtalya maçı hazırlıklarını Bursa’da tamamladı. Orkun Kökçü, Uğurcan Çakır ve İlhan Fakılı da son antrenmanda takımla birlikte yer aldı.

SPOR 27.09.2026 17:41 Dicle Toğal 137 okuma Okuma Süresi: 1 dk
A Milli Takım’da İtalya mesaisi tamamlandı
Paylaş:
N

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup’ta İtalya ile oynayacağı karşılaşma öncesindeki son çalışmasını gerçekleştirdi. Ay-yıldızlı ekip, Bursa’daki mücadele için hazırlıklarını Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda tamamladı.

MONTELLA YÖNETİMİNDE SON ANTRENMAN

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetimindeki antrenman, saha kenarında gerçekleştirilen kısa toplantıyla başladı. Futbolcular daha sonra ısınma hareketleri ve pas çalışmaları yaptı. Basına kapalı gerçekleştirilen bölümde ise İtalya karşılaşmasının taktik planı üzerinde durulduğu öğrenildi.

ORKUN KÖKÇÜ TAKIMLA ÇALIŞTI

Sakatlığı nedeniyle bir önceki antrenmanda yalnızca düz koşu yapan Orkun Kökçü, son çalışmada takımla birlikte sahaya çıktı. Fransa karşılaşmasında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen kaleci Uğurcan Çakır da antrenmanda takım arkadaşlarıyla birlikte çalıştı.

İLHAN FAKILI DA ANTRENMANDA

2027 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nden dönen İlhan Fakılı da A Milli Takım’ın İtalya maçı öncesindeki son antrenmanında yer aldı. Böylece ay-yıldızlılar, İtalya karşılaşması öncesindeki saha çalışmalarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. A Milli Futbol Takımı ile İtalya, Yüzüncü Yıl Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup mücadelesinin başlama saati 21.45 olacak.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Bakan Ersoy’dan Dünya Turizm Günü mesajı: Hedef 81 ilde dört mevsim turizm
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bakan Ersoy’dan Dünya Turizm Günü mesajı: Hedef 81 ilde dört mevsim turizm
WhatsApp
İhbar Hattı