Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Ağrı'da tenis turnuvası düzenlenecek: Spor turizmi canlanacak

Ağrı'da, 81 ilden 180 sporcunun katılımıyla tenis turnuvası 5-11 Eylül'de Vali Lütfi Yiğenoğlu Şehir Stadı'nda yapılacak.

SPOR 25.08.2026 11:57 Güncelleme: 25.08.2026 12:19 Sibel Eyüpoğlu 58 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Ağrı'da tenis turnuvası düzenlenecek: Spor turizmi canlanacak
Paylaş:
N

Ağrı'da, Türkiye'nin çeşitli illerinden 180 sporcunun katılımıyla büyük bir tenis organizasyonu gerçekleştirilmesi planlanıyor. "Ağrı Dağı Cup Büyükler Sonbahar Kupası" adıyla düzenlenecek turnuva, Vali Lütfi Yiğenoğlu Şehir Stadı'nın tenis kortlarında 5-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Valilik destekleriyle ve Türkiye Tenis Federasyonu işbirliğiyle bu önemli etkinlik için tüm hazırlıkları tamamladı. Etkinlik, bir hafta boyunca sürecek.

SPOR TURİZMİNE KATKI

Ağrı'nın spor turizmine ve sosyal yaşamına katkıda bulunması amaçlanan bu organizasyon, genç sporcuların bir araya gelmesini sağlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, bu tür büyük bir organizasyonun ev sahipliğini yapmanın sevincini paylaştı. Çelebi, Türkiye'nin dört bir yanından gelen 180 seçkin sporcuyu ağırlamakla şehrin spor alanındaki potansiyelini göstereceklerini ifade etti.

Çelebi, “Bu turnuva, Ağrı'nın spor yapma kapasitesini bir kez daha gözler önüne serecektir. Destek veren tüm kuruluşlara teşekkür ediyoruz, sporcularımıza da başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
İsrail'in Gazze'de 73 bin 431 cana mal olan saldırıları sürüyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İsrail'in Gazze'de 73 bin 431 cana mal olan saldırıları sürüyor
WhatsApp
İhbar Hattı