Mardin 1969 Spor, Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takımın teknik direktörü mücadeleyi değerlendirirken, Ahmet Cingöz takımının gelişimine dikkat çekti, Bülent Korkmaz ise ikinci yarıdaki performanstan memnun olmadığını söyledi.
CİNGÖZ: HER HAFTA ÜSTÜNE KOYUYORUZ
Mardin 1969 Spor Teknik Direktörü Ahmet Cingöz, takımın henüz yeni bir oluşum içinde olduğunu belirterek, "Yeni bir takımız. Her hafta, her gün üstüne koyuyoruz. Pozisyon zenginliklerine baktığımız zaman çok net pozisyonlarımız var." dedi. Cingöz, maçın bazı bölümlerinde topu bilinçli şekilde rakibe bıraktıklarını da ifade etti.
MARDİN 1969 SPOR'UN GELİŞİMİNE VURGU YAPTI
Antalyaspor’un geçiş oyunlarında etkili bir ekip olduğunu söyleyen Cingöz, kendi takımlarının da maç boyunca önemli fırsatlar ürettiğini belirtti. Rakibe verdikleri pozisyonların üzerinde çalışacaklarını kaydeden teknik adam, oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik etti.
KORKMAZ: MAĞLUBİYETİ HAK ETTİK
Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise ilk yarıda istedikleri oyuna yakın olduklarını ancak ikinci devrede bunun devamını getiremediklerini söyledi. Korkmaz, "İkinci yarı hiçbir şey oynamadık, kötü oynadık. Kötü mücadele ettik. Hem hücumda hem savunmada istediklerimizi yapamadık. Mağlubiyeti hak ettik. Mardin 1969 Spor'u tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.