Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ilk maçlar için düdük çalıyor

Türk hentbol tarihinde bir ilke imza atarak Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenecek kupada maçlar yarın başlayacak. Yarı finaller Ankara'da gerçekleşecek.

SPOR 24.08.2026 09:32 Güncelleme: 24.08.2026 10:21 Dicle Toğal 102 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda ilk maçlar için düdük çalıyor
Paylaş:
N

Türk hentbolu, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Kupası ile yeni bir dönem başlatıyor. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek etkinlikte, maçlar yarın Ankara'da başlayacak.

MÜSABAKALAR ANKARA'DA

2026 Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın ana sponsorluğunu Ziraat Bankası üstleniyor. Yarı final karşılaşmaları, 10 Ağustos'ta Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda yapılacak. Kadın ve erkek takımlarının katılımıyla toplamda 8 takım mücadele edecek.

MAÇ PROGRAMI BELLİ OLDU

Etkinlikteki maçların programı şu şekilde: Kadınlar yarı finalde saat 12.00'de Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Ortahisar Belediyespor, 14.15'te ise Armada Praxis Yalıkavak ile Üsküdar Belediyespor karşı karşıya gelecek. Erkekler yarı finalinde ise Beşiktaş, saat 16.30'da İstanbul Gençlik ile, 18.45'te ise Nilüfer Belediyespor ile Spor Toto mücadele edecek. Final karşılaşmaları ise 26 Ağustos Çarşamba günü yapılacak. Kadınlar finali saat 15.00'te, erkekler finali ise 18.00'de başlayacak.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: AA
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Taraftarlara müjde! Fabinho Trabzon'a geliyor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Taraftarlara müjde! Fabinho Trabzon'a geliyor
WhatsApp
İhbar Hattı