Sıcaklıkta artış devam ediyor

Yeni haftayla beraber sıcaklıkların 2 ile 4 derece artarken Karadeniz kıyılarında pus ve sis bekleniyor.
 Tarih: 09-03-2020 08:55:14
Sıcaklıkta artış devam ediyor

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkenin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında pus ve sis hadisesi bekleniyor

HAVA SICAKLIĞI

Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor, diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR

Genellikle güneyli yönlerden, güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun güneyi ile Muğla çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Pazartesi öğle saatlerinden itibaren Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun güneyinde, güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Parçalı bulutlu, Trakya kesiminin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL 10°C, 18°C

Parçalı bulutlu

EGE

Parçalı bulutlu, zamanla Kıyı Ege'nin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden itibaren Muğla çevrelerinde güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

İZMİR 12°C, 20°C

Parçalı bulutlu, yarın (Pazartesi) zamanla yer yer çok bulutlu

İÇ ANADOLU

Az bulutlu ve açık, bölgenin batısının parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren bölgenin güneyinde, güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

ANKARA 7°C, 22°C

Parçalı bulutlu

  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YAŞAM Haberleri
HABER ARŞİVİ
Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI