Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Fenerbahçe’nin Devler Ligi yolu açıldı

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi yolunda kura öncesi tablo netleşti. Sarı-lacivertliler, Aston Villa detayıyla dev rakiplerden şimdilik uzak kaldı.

SPOR 24.05.2026 23:06 Dicle Toğal 82 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Fenerbahçe’nin Devler Ligi yolu açıldı
Paylaş:
N

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi serüveninde izleyeceği yol büyük ölçüde şekillendi. Sarı-lacivertlilerin 2. ön eleme turundaki muhtemel rakipleri Heart ve Gornik Zabrze olurken, kura çekimi 17 Haziran’da yapılacak.

FENERBAHÇE’NİN İLK RAKİBİ KURAYLA BELLİ OLACAK

Sarı-lacivertliler, 2. ön eleme turunda Avrupa yolculuğuna başlayacak. Bu turun maçları 21-22 Temmuz ve 28-29 Temmuz tarihlerinde oynanacak.

3. ÖN ELEMEDE DAHA ZORLU TABLO

Fenerbahçe’nin turu geçmesi halinde 3. ön eleme turunda Union Saint-Gilloise, Sturm Graz, NEC Nijmegen ve Sparta Prag gibi ekiplerle eşleşme ihtimali bulunuyor.

ASTON VILLA DETAYI FENERBAHÇE’Yİ RAHATLATTI

Aston Villa’nın Premier Lig’i dördüncü sırada bitirmesi, Fenerbahçe’nin Sporting Lizbon, Lyon, Bodo/Glimt ve Olympiakos gibi daha zorlu rakiplerle eşleşme ihtimalini ortadan kaldırdı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Polis ekipleri CHP Genel Merkezi'ne girdi, müdahale başladı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Polis ekipleri CHP Genel Merkezi'ne girdi, müdahale başladı
WhatsApp
İhbar Hattı