Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Galatasaray Batrakov transferinde sona yaklaştı: İstanbul’a gelecek

Galatasaray’ın Aleksey Batrakov transferinde Lokomotiv Moskova ile evrak işlemlerini tamamlamaya yakın olduğu öne sürüldü. Bonservis 25+3 milyon avro.

SPOR 16.08.2026 16:10 Güncelleme: 16.08.2026 16:26 Mustafa Ümit Aydın 273 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Galatasaray Batrakov transferinde sona yaklaştı: İstanbul’a gelecek
Paylaş:
N

Galatasaray’da Aleksey Batrakov transferi için geri sayım başladı. Sarı-kırmızılıların Lokomotiv Moskova ile yürüttüğü görüşmelerde evrak işlemlerinin tamamlanmasının beklendiği belirtildi.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu’nun aktardığı bilgiye göre işlemlerin tamamlanmasının ardından Batrakov İstanbul’a gelecek.

25+3 MİLYON AVROLUK BONSERVİS

Galatasaray’ın Batrakov için Lokomotiv Moskova’ya 25 milyon avro garanti bonservis bedeli ödeyeceği, anlaşmada 3 milyon avroluk bonusların da yer aldığı öne sürüldü.

Böylece transfer paketinin bonuslarla birlikte 28 milyon avroya ulaşabileceği belirtildi.

BATRAKOV’A 3,5 MİLYON AVRO MAAŞ

İddiaya göre Batrakov, Galatasaray’dan yıllık 3,5 milyon avro net ücret alacak.

Oyuncunun sözleşmesinde ayrıca performansa bağlı bonusların da bulunacağı aktarıldı.

EVRAKLAR TAMAMLANINCA İSTANBUL’A GELECEK

Transferde şu anda Galatasaray ile Lokomotiv Moskova arasındaki evrak sürecinin tamamlanması bekleniyor.

Sabuncuoğlu’na göre işlemlerin sonuçlanmasının hemen ardından Batrakov İstanbul’a gelerek transferin kalan aşamalarını tamamlayacak.

Galatasaray ve Lokomotiv Moskova’dan transferin tamamlandığına ilişkin henüz resmî açıklama yapılmadı.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Belçika'da en büyük orman yangını kontrol altına alındı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Belçika'da en büyük orman yangını kontrol altına alındı
WhatsApp
İhbar Hattı