Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig’in açılış haftasında yarın evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Takım, bu maçın hazırlıklarını tamamlamak amacıyla antrenman gerçekleştirdi.
TEKNİK DİREKTÖR METİN DIYADIN YÖNETİMİNDE
Başkent temsilcisinin antrenmanı, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde düzenlendi. Futbolcular, hazırlık sırasında öncelikle ısınma çalışmalarına odaklandı. Isınma seansının ardından futbolcular, top kapma oyunu oynadı ve taktiksel alıştırmalar ile duran top çalışmaları yaptı. Antrenman, bu etkinliklerin ardından sona erdi.
BAŞKAN ÇAKMAK ANTRNMANI TAKİP ETTİ
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Haydar Arda Çakmak, antrenmanı izleyenler arasında yer aldı. Yönetim kurulu üyeleri de tesislerde futbolcuları desteklemek için bulunuyordu.