Haber Ara

Milyonlarca haber arasında ara

Mircea Lucescu yoğun bakıma alındı

Kalp krizi geçiren Mircea Lucescu’nun durumu ağırlaştı. 80 yaşındaki teknik direktör yoğun bakıma alınarak tedavi altına alındı.

SPOR 05.04.2026 11:52 Buket Saymaz 172 okuma Okuma Süresi: 1 dk
Mircea Lucescu yoğun bakıma alındı
Paylaş:
N

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu’nun sağlık durumunun kötüleştiği ve yoğun bakıma kaldırıldığı açıklandı. Romanya Milli Takımı tesislerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan 80 yaşındaki teknik direktörün, son günlerde sağlık durumunun kötüleştiği bildirildi.

YOĞUN BAKIMA SEVK EDİLDİ

Rumen basınında yer alan bilgilere göre, Lucescu’nun durumu Cumartesi akşamı kötüleşti ve yeniden yoğun bakıma alındı. Bükreş Üniversite Hastanesi de teknik direktörün yoğun bakımda tedavi gördüğünü doğruladı.

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Cumartesi akşamı, hasta ciddi kalp ritim bozuklukları yaşadı, bu durum kardiyoloji servisinin nöbet ekibi tarafından derhal tedavi edildi. Sonrasında ritim bozuklukları şiddetlendi ve tedaviye yanıt vermedi. Hastanın durumu kötüleşti ve Anestezi ve Yoğun Bakım servisine nakledilmesi gerekti. Şu anda yeni bir gelişme yok.”

KALP KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

Lucescu’nun daha önce kalp krizi geçirdiği ve hastanede tedavi gördüğü, taburcu edilmesinin beklendiği sırada yeniden sağlık sorunu yaşadığı belirtildi.

Tecrübeli teknik direktörün, geçirdiği kalp krizi sonrası doktorların 3 kez kalp masajı uygulamasıyla hayata döndürüldüğü öğrenildi.

HABER BİLGİSİ
Kaynak: Haber Merkezi
Yorumlar
0 yorum
Yorumlarınız editör onayından sonra yayına alınır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
YDS maratonu tamamlandı: Gözler 30 Nisan’da
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
YDS maratonu tamamlandı: Gözler 30 Nisan’da
WhatsApp
İhbar Hattı